Skip to main content

CELEBS

Η throwback φωτογραφία του Joe Biden που έχει αγαπήσει ο γυναικείος πληθυσμός

Στα ’60s πιο σαγηνευτικός από ποτέ



 

Αν το ‘’American Dream’’ ήταν αγόρι, τότε η φωτογραφία του νεαρού Joe Biden θα την αντιπροσώπευε πλήρως. Από την ημέρα που κέρδισε τις εκλογές των ΗΠΑ, όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στο πρόσωπο του νέου Προέδρου, με πολλές φωτογραφίες από το παρελθόν του να έρχονται στο προσκήνιο και να κάνουν των γύρω των social media. Θα μπορούσαμε να πούμε πως οι φωτογραφίες αυτές, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη αφού ομολογουμένως, στην δεκαετία του 60’, o Joe είναι ένα άκρως γοητευτικό αγόρι.

Φυσικά, ακόμη και διάσημες celebrities δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για τον νεαρό Biden. Η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας Alexa Chung και η Beyoncé ήταν ανάμεσα στις stars που μοιράστηκαν πρόσφατα τη συγκεκριμένη εικόνα στο Ιnstagram, με την πρώτη να τη συνοδεύει και με emoji “καρδιές”στη λεζάντα. Η Beyoncé μοιράστηκε την ίδια φωτογραφία, χωρίς λεζάντα, λίγες μέρες μετά την νίκη του στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department