Skip to main content

CELEBS

Σοκάρει η κόρη του Θεοδωράκη: Θα δέσω θηλιά στον λαιμό να πεθάνω

Μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της διανύει η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα


Ρόμυ Μελάνι

Το απόγευμα της Τρίτης, η 62χρονη γυναίκα έκανε μία ανάρτηση στο Facebook, «γροθιά στο στομάχι», αφού ανέφερε ότι της έκοψαν το ρεύμα και ως εκ τούτου δεν έχει ζεστό νερό για να πλυθεί, αλλά ούτε και φαγητό.

«ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΕΤΩΝ 62.
Η ΔΕΗ χθες μου έκοψε το ρεύμα και δεν έχω ούτε τηλέφωνο, ούτε ιντερνέτ.
Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω φως, δεν έχω να μαγειρέψω, μα και τι να μαγειρέψω, χα, χα, χα, δεν έχω πια τίποτα, δεν έχω ψυγείο, μα αυτό έτσι κι αλλιώς είναι τελείως άδειο, δεν έχω ζεστό νερό να πλυθώ. Και πραγματικά κρυώνω!
Ήρθα σε ένα καλό γείτονα για να στείλω το sos!
Επίσης δεν έχω να φάω! Περισσότερο τα 22 σκυλάκια και τα 35 γατάκια!
Δεν έχουμε απολύτως τίποτα! Ούτε ένα σεντ....
Τίποτα απολύτως τίποτα!
Ζητάμε κάποια βοήθεια!
Σας ευχαριστούμε πολύ!
Δεν έχω κινητό.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ!
ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ! HELP!!!!!», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media αναρτώντας παράλληλα δύο φωτογραφίες στις οποίες τη βλέπουμε να διαβάζει με μία λάμπα.


Ο αδερφός της, Γιώργος Θεοδωράκης βλέποντας την ανάρτησή της έγραψε πως θα πάει να τη βοηθήσει και ας υπάρχει απαγόρευση, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Δε μου μένει τίποτα άλλο παρά να δέσω μια θηλιά στον λαιμό μου και να πεθάνω».

Η δύσκολη περίοδος για τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη ξεκίνησε πριν από εννέα μήνες. Είχαν προγραμματιστεί 45 συναυλίες με αφορμή τη συμπλήρωση των 95 ετών από τη γέννηση του πατέρα της, αλλά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού έγιναν μόλις 5 από τις οποίες οι 3 παραμένουν απλήρωτες μέχρι σήμερα. «Πώς να ζήσουμε; Πώς να δώσω τα χρήματα για τον ΕΝΦΙΑ, για την περίθαλψη του πατέρα μου; Τα πάντα έχουν πέσει στο κεφάλι μου. Μας έκοψαν λοιπόν το ρεύμα, φαγητό δεν έχουμε ούτε για μας ούτε για τα ζώα που περιθάλπω. Αν μας κόψουν και το νερό, δε μου μένει τίποτα άλλο παρά να δέσω μια θηλιά στο λαιμό μου και να πεθάνω», είπε μιλώντας στην εφημερίδα Espresso.

Στη συνέχεια έβαλε στο στόχαστρό της και το υπουργείο Πολιτισμού, καθώς όπως ισχυρίζεται έχει στείλει επιστολές στους αρμόδιους και δεν έχει λάβει καμία απάντηση.«Συνέχεια στέλνω επιστολές. Έχω στείλει και στην υπουργό και στη λυρική σκηνή αλλά και προσωπικά στον πρωθυπουργό. Μας έχουν γραμμένους στα παλιά τους τα παπούτσια. Το καλοκαίρι το Υπουργείο Πολιτισμού έκανε 270 παραστάσεις. Δε μου έδωσαν ούτε μία συναυλία για να γιορτάσουμε τα 95 χρόνια από τη γέννηση του πατέρα μου. Αντιθέτως, στην Εστουδιαντίνα έδωσαν 14 συναυλίες, γιατί εκεί μεσολάβησαν άλλοι. Εμείς πηγαίνουμε με το σταυρό στο χέρι. Και τα λέω πλέον αλλά έξω απ’ τα δόντια, γιατί σαν κι εμένα είναι και οι άλλοι μουσικοί που πεινάνε. Και όταν λέμε ότι πεινάμε, πίναμε στην κυριολεξία».

«Ο πατέρας μου πονάει για όσα συμβαίνουν πάνω σε αυτό το θέμα»

Για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κόρη του είναι ενήμερος και ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης. «Ο πατέρας μου πονάει για όσα συμβαίνουν πάνω σε αυτό το θέμα. Φυσικά και γνωρίζει τα πάντα. Κάθε φορά που γράφω μια επιστολή στην κυρία Μενδώνη μου δίνει την άδικη την στέλνω και στον πρωθυπουργό. Έχω στείλει τρεις επιστολές μέχρι σήμερα: Μία τον Μάιο, μία το Σεπτέμβριο και μία τον Οκτώβριο. Και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Τους πρότεινα να κάνουμε ακόμα και διαδικτυακή συναυλία προκειμένου να ζήσουμε κι εμείς με κάποιο τρόπο. Δε βρήκα καμία ανταπόκριση».

Τέλος, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη δεν έκρυψε την απόγνωσή της τονίζοντας πως το μόνο της έχει απομείνει είναι ο θάνατος, ο οποίος θα δώσει λύση στο πρόβλημά της.

Πηγή

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

CELEBS

Giorgio Armani: «Δεν σχεδιάζω ρούχα, σχεδιάζω όνειρα»

Αφιέρωμα στη θρυλική καριέρα και στις εμβληματικές στιγμές της μόδας του του Giorgio Armani – που γεννήθηκε σαν σήμερα

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Σικελία: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για ένα υπέροχο τριήμερο

Στη Σικελία με αγάπη: Τρεις μέρες και τρεις επιλογές για να πάτε... και να ξαναπάτε  

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Ιουλίου 2026

Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

VIRAL

The Bell Jar: το καστ της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς

Η εμβληματική νουβέλα της Sylvia Plath αποκτά σύγχρονη κινηματογραφική μεταφορά με την Billie Eilish στον ρόλο της Esther Greenwood.

Best of Network