Skip to main content

CELEBS

George Clooney σε μια σπάνια εξομολόγηση: «Δεν είχα καταλάβει πόσο άδεια ήταν η ζωή μου μέχρι που συνάντησα την Amal»

Οι φωτογραφίες με έναν George πιο cool από ποτέ



 

Πόσο πιο γοητευτικός μπορεί να γίνει, όταν μάλιστα μιλά με τόση αγάπη και θαυμασμό για την γυναίκα της ζωής του; Την γυναίκα που όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ήρθε και του άλλαξε την ζωή. Ο George Clooney, σπάνια δίνει τόσο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις, όταν όμως το κάνει τότε κερδίζει ακόμη περισσότερη από την αγάπη των θαυμαστριών του.

Αυτήν την φορά ο διάσημος ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό GQ και δεν παρέλειψε να κάνει αποκαλύψεις για την κοινή πορεία με την Amal Alamuddin.  

«Σκεφτόμουν ότι θα δουλεύω, θα είμαι με υπέροχους φίλους, η ζωή μου θα είναι γεμάτη, θα τα πηγαίνω περίφημα. Δεν είχα καταλάβει πόσο άδεια ήταν τελικά μέχρι που συνάντησα την Amal. Τότε, όλα άλλαξαν. Ξαφνικά είδα ότι υπάρχει ένα τεράστιο κενό στη ζωή μου».

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι μπορεί η ζωή κάποιου άλλου να γίνει απίστευτα πιο σημαντική από τη δική μου. Αντιμετώπισα ακόμα δύο ανθρώπους μικρούς που πρέπει μέχρι και να τρέφονται από εμένα», είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στα παιδιά του.

Στην καραντίνα εν μέσω πανδημίας, ο Clooney έχει αναλάβει τη φροντίδα των δύο παιδιών του, ειδικά την ώρα που ο γιος του, Alexander, έχει άσθμα οπότε κινδυνεύει περισσότερο αν ποτέ προσβληθεί από κορωνοϊό. «Κουρεύω τα μαλλιά μου και των παιδιών, σκουπίζω, σφουγγαρίζω, βάζω πλυντήριο και πλένω καθημερινά τα πιάτα. Νιώθω σαν τη μητέρα μου το 1964. Ξέρεις, καταλαβαίνω γιατί έκαψε το σουτιέν της», λέει.

πηγή φωτογραφιών: (@gq)

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.