Όταν η Oprah Winfrey πήρε συνέντευξη από τον Barack Obama

Η δημοσίευση στο twitter που άλλαξε όλα όσα ξέραμε

Τόνια Τζαφέρη

 

Μια συνέντευξη που παρακολούθησαν εκατομμύρια πολίτες από την Αμερική ως την άλλη άκρη του κόσμου. Δυο από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες ‘’συναντήθηκαν’’ (όχι στην πραγματικότητα) προκειμένου να θίξουν ζητήματα που απασχολούν την σύγχρονη εποχή, αλλά και τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η κορυφαία τηλεπαρουσιάστρια Oprah Winfrey, μέσα από ένα tweet αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της συνέντευξης με τον Barack Obama, η οποία έγινε εξ’ αποστάσεως. Ενώ οι δυο τους φαίνεται να κάθονται στον ίδιο χώρο απέναντι ο ένας από τον άλλον, στην πραγματικότητα δεν έγινε τίποτα τέτοιο. Η Oprah αποκάλυψε στη διάρκεια της συνέντευξης ότι δεν έχει βγει από το σπίτι της από τις 8 Μαρτίου. «Γνωρίζατε ότι εγώ και ο πρώην πρόεδρος Barack Obama δεν ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο σε αυτή τη συνέντευξη; Εκείνος βρισκόταν στην Ουάσιγκτον και εγώ στην Καλιφόρνια. Όμως, χάρη στη δύναμη της τεχνολογίας και της Drew Barrymore, τώρα ίσως να μην ξαναβγώ από το σπίτι μου». Οι δυο τους μπορεί με την δύναμη της τεχνολογίας να εμφανίζονται στον ίδιο χώρο, να κάθονται δίπλα- δίπλα, με ένα τζάκι ανάμεσά τους, αλλά στην πραγματικότητα ο ένας είναι στην Washington και ο άλλος στη Santa Barbara.

Δες το παρακάτω βίντεο στο twitter για να καταλάβεις πως ακριβώς πραγματοποιήθηκε η εξ’ αποστάσεως συνέντευξη και κανένας δεν κατάλαβε τίποτα.

 

Ο Obama στην πραγματικότητα είναι σε ένα green room και μιλάει στην Oprah για το πώς περνάει την καραντίνα, βλέποντας το Crown και φτιάχνοντας παγωτό. Η Oprah εξήγησε ότι ήθελε η εικόνα της εκπομπής να βγάζει οικειότητα και ζεστασιά, ενώ ο Obama έκανε πάλι πλάκα, λέγοντας ότι θα ήθελε να γινόταν στο διάστημα!

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares