Skip to main content

CELEBS

Όταν η Oprah Winfrey πήρε συνέντευξη από τον Barack Obama

Η δημοσίευση στο twitter που άλλαξε όλα όσα ξέραμε



 

Μια συνέντευξη που παρακολούθησαν εκατομμύρια πολίτες από την Αμερική ως την άλλη άκρη του κόσμου. Δυο από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες ‘’συναντήθηκαν’’ (όχι στην πραγματικότητα) προκειμένου να θίξουν ζητήματα που απασχολούν την σύγχρονη εποχή, αλλά και τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η κορυφαία τηλεπαρουσιάστρια Oprah Winfrey, μέσα από ένα tweet αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της συνέντευξης με τον Barack Obama, η οποία έγινε εξ’ αποστάσεως. Ενώ οι δυο τους φαίνεται να κάθονται στον ίδιο χώρο απέναντι ο ένας από τον άλλον, στην πραγματικότητα δεν έγινε τίποτα τέτοιο. Η Oprah αποκάλυψε στη διάρκεια της συνέντευξης ότι δεν έχει βγει από το σπίτι της από τις 8 Μαρτίου. «Γνωρίζατε ότι εγώ και ο πρώην πρόεδρος Barack Obama δεν ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο σε αυτή τη συνέντευξη; Εκείνος βρισκόταν στην Ουάσιγκτον και εγώ στην Καλιφόρνια. Όμως, χάρη στη δύναμη της τεχνολογίας και της Drew Barrymore, τώρα ίσως να μην ξαναβγώ από το σπίτι μου». Οι δυο τους μπορεί με την δύναμη της τεχνολογίας να εμφανίζονται στον ίδιο χώρο, να κάθονται δίπλα- δίπλα, με ένα τζάκι ανάμεσά τους, αλλά στην πραγματικότητα ο ένας είναι στην Washington και ο άλλος στη Santa Barbara.

Δες το παρακάτω βίντεο στο twitter για να καταλάβεις πως ακριβώς πραγματοποιήθηκε η εξ’ αποστάσεως συνέντευξη και κανένας δεν κατάλαβε τίποτα.

 

Ο Obama στην πραγματικότητα είναι σε ένα green room και μιλάει στην Oprah για το πώς περνάει την καραντίνα, βλέποντας το Crown και φτιάχνοντας παγωτό. Η Oprah εξήγησε ότι ήθελε η εικόνα της εκπομπής να βγάζει οικειότητα και ζεστασιά, ενώ ο Obama έκανε πάλι πλάκα, λέγοντας ότι θα ήθελε να γινόταν στο διάστημα!

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.