Skip to main content

CELEBS

Jennifer Lopez: «Όλες οι γυναίκες είμαστε εδώ και έχουμε σημασία»

Φωτογραφίζεται για το περιοδικό Wall Street Journal



 

Μετά από έναν καταξιωμένο ρόλο στο "Hustlers" και μια απίστευτη εμφάνιση στο Super Bowl, η star επέστρεψε με νέα τραγούδια και μια νέα ταινία, το “Marry Me”. Στη συνέχεια, έρχεται μια νέα σειρά ομορφιάς από τη Jennifer Lopez  και ένα σχέδιο να χτίσει το εμπορικό της σήμα σε μια παγκόσμια επιχείρηση. Όλα δείχνουν πως η 51χρονη Jennifer νιώθει πιο παραγωγική από ποτέ και δεν σταματά να ετοιμάζει την επόμενη επαγγελματική επιτυχία της, δίνοντας κάθε φορά τον καλύτερο της εαυτό.

Για όλα αυτά και πολλά ακόμη μίλησε στο περιοδικό Wall Street Journal, όπου και φωτογραφήθηκε αφήνοντας μαγεμένο το κοινό της.

 

 

«Υπάρχει κάτι μέσα μου, που θέλει να αντέξει», λέει η διάσημη star. «Νιώθω πολύ νέα και νιώθω ισχυρή και θέλω να δείξω στις γυναίκες πώς να είναι ισχυρές. Υπήρξε πολύς συμβολισμός στο Super Bowl. Ήθελα να είμαι στην κορυφή του Empire State Building, όπως ο King Kong, χτυπώντας το στήθος μου: «Είμαι εδώ!» Ξέρετε; Είναι πολύ δυνατό να χρησιμοποιείτε τη θηλυκότητα και τον αισθησιασμό σας. Είμαστε εδώ και έχουμε σημασία. Αξίζουμε να είμαστε όλοι ίσοι. Πρέπει να μας υπολογίζετε», δήλωσε χαρακτηριστικά η σταρ από την Λατινική Αμερική.

 

   

 

 

Η Λόπεζ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην εμπειρία της καραντίνας:

 «Μου άρεσε πολύ στο σπίτι και οι στιγμές με τα παιδιά κάθε βράδυ, κάτι μάλλον που δεν είχα κάνει ποτέ. Ήταν απλώς ένα πραγματικό άνοιγμα και μία επανεκτίμηση, για να δούμε τι λειτουργεί, και τι όχι. Νομίζουμε όλοι, ότι τα κάνουμε όλα, αλλά βιαζόμαστε και εργαζόμαστε, πηγαίνουμε στο σχολείο και είμαστε όλοι πάνω από τα τηλέφωνα. Τους παρέχουμε αυτήν την υπέροχη ζωή, αλλά ταυτόχρονα, μας χρειάζονται. Μας χρειάζονται με διαφορετικό τρόπο».

 

πηγή φωτογραφιών: (@jlo)

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department