Skip to main content

CELEBS

Lady Gaga - Brad Pitt: Συμπρωταγωνιστές σε νέα ταινία;

Oι θαυμαστές τους έχουν ήδη ενθουσιαστεί



 

Μετά την τεράστια επιτυχία της στο "A star is born", η Lady Gaga είναι ετοιμάζεται για την συμμετοχή της σ' ένα ακόμα πολλά υποσχόμενο φιλμ, στο οποίο μάλιστα έχει ήδη συμφωνήσει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Brad Pitt. Το ρεπορτάζ του Entertainment Weekly αναφέρει ότι η σταρ βρίσκεται ακόμα σε διαπραγματεύσεις και δεν έχουν υπογραφεί ακόμη τα συμβόλαια, ενώ το Collider στο δικό του ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Gaga έχει δώσει ήδη τα χέρια με την παραγωγή.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας θρίλερ, έχει αναλάβει ο David Leitch (John Wick, Deadpool 2) κι εκτός από τον Brad Pitt, που θα έχει τον ρόλο ενός πληρωμένου δολοφόνου, στο καστ συναντάμε τους Michael Shannon, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Andrew Koji, και Masi Oka.

Αν και η είδηση γι' αυτή τη συμμετοχή της Lady Gaga παραμένει ανεπιβεβαίωτη, το σίγουρο είναι ότι θα την δούμε στην ταινία του Ridley Scott για τη δολοφονία του Maurizio Gucci, στον ρόλο της πρώην συζύγου του, Patrizia Reggiani, η οποία κρίθηκε ένοχη και καταδικάστηκε για το έγκλημα.

Φαίνεται πως η Gaga αρχίζει να αφήνει στην άκρη την μουσική βιομηχανία και να αφοσιώνεται στην υποκριτική, μετά την ταινία "A star is born", η οποία εκτόξευσε την καριέρα της στα ύψη.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.