Skip to main content

CELEBS

David Beckham: Πλουσιότερος κατά 40 εκατ. λίρες για τη συμμετοχή του σε βιντεοπαιχνίδι

Ασταμάτητος ο εκατομμυριούχος στάρ



 

Τα χρήματα που ο David Beckham έβγαλε από την εμφάνισή του στο FIFA21 είναι πολύ περισσότερα από εκείνα της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Σύμφωνα με την Mirror, ο 45χρονος σταρ του ποδοσφαίρου εκτιμάται πως υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων αξίας 40 εκατ. λιρών για να ενταχθεί ως φιγούρα παίκτη στο διάσημο βιντεοπαιχνίδι σε PlayStation και Xbox.

Ως επιτυχημένος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στη Manchester United, αμειβόταν με περίπου 100.000 λίρες την εβδομάδα, ενώ η μετακόμισή του στο Λος Άντζελες το 2007 για την 5χρονη συμμετοχή του στην ομάδα LA Galaxy του απέφερε έσοδα ύψους 25 εκατ. λιρών.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η Daily Mail, η αρχική πρόταση της EA Sports ανερχόταν στις 30 εκατ. λίρες, ωστόσο ο Beckham κατάφερε να κλείσει μία πιο προσοδοφόρα συμφωνία. Στο μεταξύ, φρόντισε να γιορτάσει την «επιστροφή» του στο ποδόσφαιρο μέσω σχετικής ανάρτησης στο Instagram.

 

  

"23 years later… so proud to be back on the cover @easportsfifa #FIFA21" , έγραψε χαρακτηριστικά ο David στην λεζάντα της φωτοφραφίας που μοιράστηκε με τους θαυμαστές του.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Madonna: Φινάλε για την Celebration tour με πάνω από 1,5 εκ. θεατές

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η συναυλία της "βασίλισσας" της ποπ στη Βραζιλία

CELEBS

Κατερίνα Καραβάτου: Πάσχα στην εξοχή με τα παιδιά της

Το φωτογραφικό άλμπουμ από την απόδρασή τους

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός