Skip to main content

CELEBS

H Lily Collins νιώθει ευγνώμων για όλα όσα της έφερε αυτή η δύσκολη χρονιά

Ο αρραβώνας αλλά και η επιτυχημένη επαγγελματική πορεία της



Αναμφίβολα, το 2020 είναι μια δύσκολη χρονιά για τους περισσότερους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως μέσα σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνονται και τα μεγάλα ονόματα της showbiz. Ωστόσο, οι συγκυρίες ήρθαν κάπως διαφορετικά για την Lily Collins, αφού όπως εξήγησε στην Rachel Smith του ET, όπου βρέθηκε καλεσμένη, όχι μόνο πρωταγωνιστεί σε μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix για φέτος, αλλά γνώρισε και αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της, Charlie McDowell.

 

 

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη», ανέφερε η πρωταγωνίστρια του «Emily in Paris» δείχνοντας το δαχτυλίδι των αρραβώνων της. «Ξέρεις, πιστεύω πως ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για να κάνω αυτοκριτική, να σκεφτώ τις προτεραιότητές μου και κατά κάποιο τρόπο να σκεφτώ τόσα πολλά πράγματα όσο ήμασταν σπίτι… Ήταν τεράστιο δώρο το να μπορώ να παρουσιάσω δύο πρότζεκτ τώρα μέσω του Netflix παγκοσμίως. Και να κάνω τους ανθρώπους να γελούν και να χαμογελούν με το Emily in Paris, ένας θεός μόνο ξέρει πόσο πολύ το χρειαζόμαστε αυτό, τώρα περισσότερο από ποτέ. Και μετά με το Mank (την καινούργια της ταινία), αισθάνομαι πως υπάρχει μία νοσταλγία που αισθανόμαστε όλοι για εκείνο που ήταν κάποτε ο κόσμος, οπότε υπάρχει αυτός ο τρόπος για να επικοινωνούμε μεταξύ μας», επισήμανε.

 

 

Η Lily Collins στο τέλος παραδέχτηκε πως «ναι, είμαι ευγνώμων για πολλά πράγματα αυτή τη στιγμή», ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πόσο απολαμβάνει τις προετοιμασίες του γάμου της.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός