Skip to main content

CELEBS

Ναταλία Γερμανού: Οι υστερίες, τα κλάματα και τα «τέρατα» στις σχέσεις της!

Η παρουσιάστρια μίλησε και για τις δυσκολίες με τους γονείς της



Έχει μια μεγάλη πορεία στην τηλεόραση, ενώ είναι μια από τις πιο εμπορικές στιχουργούς τις τελευταίες… τρεις δεκαετίες. Πρόσφατα αποκάλυψε ότι έχει νέο σύντροφο και μάλιστα είναι πολύ ευτυχισμένη. Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στο «Happy Day» για τη σχέση με τους γονείς της (σ.σ. τον αείμνηστο δημοσιογράφο Φρέντυ Γερμανό και τη Εριέττα Μαυρουδή), την αναγνωρισιμότητα, αλλά και το πώς αντιμετώπιζε παλιότερα τις σχέσεις της.

 

 

«Η φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι από τις πιο όμορφες. Είναι πολύ δύσκολο να δέσει μια καινούργια παρέα τόσο γρήγορα. Κάνω σαββατοκύριακο 12 χρόνια. Αγαπώ τα σαββατοκύριακα και τις βραδινές εκπομπές», είπε για την επιτυχημένη πορεία του «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha.

Η παρουσιάστρια μίλησε και για τους γονείς της, ειδικότερα για τον πατέρα της Φρέντυ Γερμανό: «Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός, αλλά ο πατέρας μου, μου το ξέκοψε. Μου είχε αδυναμία, αλλά δε με είχε παραχαϊδεμένη. Στα επαγγελματικά μου ήταν πολύ αυστηρός, αλλά στα προσωπικά μου πολύ τρυφερός. Η μαμά μου ήταν η πρώτη γυναίκα που έγινε πρόεδρος σε διαφημιστική εταιρεία στην Ελλάδα. Η μαμά μου δεν προσπάθησε να με κάνει διαφημίστρια, ο μπαμπάς μου ήθελε να γίνω δημοσιογράφος, να ακολουθήσω να χνάρια του. Μέχρι τα 22 είχα τεράστιο άγχος να τους κρατώ ικανοποιημένους, δεν ήταν ευχαριστημένοι με τίποτα. Στα 23 μου τους είπα: “δεν μπορώ να είμαι το σούπερ τέλειο πλάσμα που θέλετε. Αγαπήστε με ή παρατήστε με».

 

 

Τι κι αν δεν αναφέρθηκε στον νέο της σύντροφο, η Ναταλία αποκάλυψε για τις σχέσεις της: «Έχω υπάρξει τόσο drama queen που θα μπορούσαν να γραφτούν κωμικά σίριαλ πάνω μου. Τώρα είμαι τόσο ψύχραιμη που οι περισσότεροι νομίζουν ότι είμαι αδιάφορη. Έχω κάνει υστερίες, κλάματα. Έσπαγα ποτήρια κι έλεγα “το σπάω το ποτήρι, το βλέπεις το γυαλί; Θα το πάρω στο χέρι μου και…”. Αυτά έχουν γίνει πριν από 20 χρόνια. Έχω κάνει τέρατα!».

Πηγή: star.gr

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά