Σήφης Φαραντάκης: Φωτογραφίζεται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας και μας εντυπωσιάζει περισσότερο

Πώς κόσμος της μόδας προσαρμόζεται σταδιακά στα περιοριστικά μέτρα της πανδημίας

Τόνια Τζαφέρη

 

Το φαινόμενο της ηλεκτρονικής φωτογράφησης, δηλαδή χωρίς να υπάρχει ο ίδιος ο φωτογράφος στο μέρος το οποίο βρίσκεται και το μοντέλο, το συναντήσαμε έντονα στην προηγούμενη καραντίνα και κυρίως στις ΗΠΑ, όπου με αυτόν τον τρόπο, μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών δημιουργήθηκαν καμπάνιες και μεγάλες φωτογραφήσεις για κορυφαίους οίκους.

Ο καθένας πίσω από την κάμερα του υπολογιστή και του κινητού, έδινε τις απαραίτητες οδηγίες προκειμένου να βγει ένα αποτέλεσμα τόσο ικανοποιητικό όσο θα ήταν και από κοντά. Πολλές φορές όμως, όπως συνέβη και με την Bella Hadid, η ηλεκτρονική φωτογράφηση εντυπωσίασε το κοινό και παρότι οι λήψεις τραβηχτήκαν από απόσταση και με νέα δεδομένα , ήταν άκρως εντυπωσιακές και ενδιαφέρουσες.

Αυτόν τον τρόπο φωτογράφησης εφάρμοσαν και σε αυτήν την καραντίνα, με τον Σήφη Φαραντάκη από το GNTM να δείχνει αψεγάδιαστος και να δημιουργεί μια μοναδική αισθητική, μπροστά από την κάμερα του, όντας μόνος του στον χώρο και έχοντας τις οδηγίες μόνο ηλεκτρονικά. Φαίνεται πως το αποτέλεσμα δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από ένα real life σετ.

 

   
πηγή φωτογραφιών: (@sifis_farantakis) 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares