Skip to main content

CELEBS

Σήφης Φαραντάκης: Φωτογραφίζεται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας και μας εντυπωσιάζει περισσότερο

Πώς κόσμος της μόδας προσαρμόζεται σταδιακά στα περιοριστικά μέτρα της πανδημίας



 

Το φαινόμενο της ηλεκτρονικής φωτογράφησης, δηλαδή χωρίς να υπάρχει ο ίδιος ο φωτογράφος στο μέρος το οποίο βρίσκεται και το μοντέλο, το συναντήσαμε έντονα στην προηγούμενη καραντίνα και κυρίως στις ΗΠΑ, όπου με αυτόν τον τρόπο, μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών δημιουργήθηκαν καμπάνιες και μεγάλες φωτογραφήσεις για κορυφαίους οίκους.

Ο καθένας πίσω από την κάμερα του υπολογιστή και του κινητού, έδινε τις απαραίτητες οδηγίες προκειμένου να βγει ένα αποτέλεσμα τόσο ικανοποιητικό όσο θα ήταν και από κοντά. Πολλές φορές όμως, όπως συνέβη και με την Bella Hadid, η ηλεκτρονική φωτογράφηση εντυπωσίασε το κοινό και παρότι οι λήψεις τραβηχτήκαν από απόσταση και με νέα δεδομένα , ήταν άκρως εντυπωσιακές και ενδιαφέρουσες.

Αυτόν τον τρόπο φωτογράφησης εφάρμοσαν και σε αυτήν την καραντίνα, με τον Σήφη Φαραντάκη από το GNTM να δείχνει αψεγάδιαστος και να δημιουργεί μια μοναδική αισθητική, μπροστά από την κάμερα του, όντας μόνος του στον χώρο και έχοντας τις οδηγίες μόνο ηλεκτρονικά. Φαίνεται πως το αποτέλεσμα δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από ένα real life σετ.

 

   
πηγή φωτογραφιών: (@sifis_farantakis) 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός