Απόστολος Ρουβάς: «Κανένας δε θα σε πλήρωνε, απλά επειδή λέγεσαι Ρουβάς»

«Στην πραγματικότητα κάτι πρέπει να μπορείς να κάνεις», δήλωσε ο σεφ

Κωνσταντίνα Κύρκου

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην τηλεόραση «έκλεψε» τις εντυπώσεις κάνοντας τους πάντες να μιλούν για εκείνον. Ο λόγος για τον Απόστολο Ρουβά, τον αδερφό του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή, Σάκη Ρουβά, με τον οποίο μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

 

" data-instgrm-version="13" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">

 

Τα πράγματα όμως δεν ήταν πάντα εύκολα για τον γνωστό σεφ, επειδή έχει το επώνυμο «Ρουβάς». «Κανένας δε θα σε πλήρωνε, απλά επειδή λέγεσαι Ρουβάς ή ό,τιδήποτε Ρουβάς. Στην πραγματικότητα  κάτι πρέπει να μπορείς να κάνεις. Οπότε εμένα αυτή ήταν η λογική μου. Ήθελα πάντα να μπορώ να κάνω κάτι, από εκεί και πέρα το αν σε ωφελεί ή όχι αν λέγεσαι έτσι είναι κάτι άλλο», δήλωσε στην εκπομπή «Dot».

Ειλικρινής και αυθόρμητος δεν έκρυψε ότι υπήρξαν στιγμές στο παρελθόν που δε συστηνόταν με το επίθετό του. «Υπήρξαν φορές που για τον Α ή Β λόγο δεν ήθελα και απλά συστηνόμουν ως Απόστολος…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σεφ.

Πηγή: star.gr

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares