Skip to main content

CELEBS

Τζένη Μπότση: Αυτός είναι ο λόγος που κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της

«Γέννησα Νοέμβριο και ο πατέρας μου έμαθε για την εγκυμοσύνη τον Αύγουστο»



Μια ευτυχισμένη μαμά είναι πλέον η Τζένη Μπότση, αφού εδώ και έναν χρόνο κρατά στην αγκαλιά της την κορούλα της. Το ευχάριστο νέο ξάφνιασε τον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς η ηθοποιός είχε καταφέρει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της διασημότητας, αυτή τη σημαντική περίοδο της ζωής της.

Η ηθοποιός ήθελε να βιώσει την εγκυμοσύνη της, πολύ ήσυχα, έχοντας στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα. «Δεν ήθελα να το μάθει κανένας. Γέννησα Νοέμβριο και ο μπαμπάς μου έμαθε για την εγκυμοσύνη τον Αύγουστο. Δηλαδή δεν είναι ότι το έκρυψα από τα media. Ήθελα να το κρατήσω για μένα για να είμαι ήρεμη, ήσυχη και μην αρχίσει ο καθένας “πρόσεξε μην κάνεις εκείνο, αυτό. Πρόσεχε μην κάθεσαι έτσι, μη κάθεσαι σταυροπόδι”. Εγώ έκανα τα μποστάνια μου, έσκυβα, κολυμπούσα, έκανα τα πάντα και δεν ήθελα κάποιος να μου βάλει ενοχές. Πολύ λίγοι ήξεραν για την εγκυμοσύνη», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή «Dot».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Botsi (@jennybotsi)

 

Ακόμα και στους γονείς της ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα με καθυστέρηση κάνοντάς τους να πάθουν σοκ στο άκουσμα της είδησης. «Ο πατέρας μου δε μίλαγε, έκλαιγε. Η μαμά μου το έμαθε σε μια δύσκολη περίοδο για εκείνη γιατί έπρεπε να κάνει ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο και της το είπα τότε για να της δώσω δύναμη. “Κοίταξε να δεις, θέλω να σου πω κάτι, είμαι έγκυος” και τρελάθηκε. Ως έγκυος δεν έβγαινα από το σπίτι, έκανα lockdown. Περίμενα να γεννήσω και να πάρω τους δρόμους και πάνω που είχαμε ξεκινήσει να βγαίνουμε και αρχίσαμε τις βόλτες… μέσα».

Κλείνοντας, η ηθοποιός μίλησε και για τον σύντροφό της. Αλέξανδρο Μιχαλά, με τον οποίο είναι 7 χρόνια ζευγάρι, αλλά δεν έχουν παντρευτεί. «Είναι μύθος ότι πρέπει να παντρευτείς όταν κάνεις παιδί».

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

Προτεινόμενα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»