Skip to main content

CELEBS

Ο Δούκας για άλλη μία φορά θα κηρύξει πόλεμο εναντίον της Ελένης

Ταυτόχρονα η Δρόσω πιέζεται από τον Κωνσταντή να αφήσει τη Τρούμπα


Κατερίνα Ανδρομιδά

Η Ελένη επιστρέφει στο Διαφάνι και στο σπίτι της, μετά από 6 χρόνια. Κάποιοι την προτρέπουν να φύγει, ενώ κάποιοι την κοιτάνε με καχυποψία. Η Ασημίνα την υποδέχεται με συγκίνηση και αγάπη αλλά θα αντέξει την οργή του Δούκα και της Μυρσίνης;

Ο Νικηφόρος προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατήσει τις ισορροπίες, όμως, ο Δούκας του ζητάει να διαλέξει επιτέλους πλευρά. Ο Λάμπρος προσπαθεί να στηρίξει την Ελένη και είναι δίπλα της, αν και υποψιάζεται πως του κρύβει την αλήθεια για όσα έχει περάσει στη φυλακή.

Ο Κωνσταντής προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να παρατήσει την Τρούμπα και να γυρίσει μαζί του στο Διαφάνι. Ο Τάκης, όμως, αποφασίζει ν’ αποκαλύψει το μυστικό της Δρόσως. Ποια θα είναι η αντίδραση του Κωνσταντή όταν μάθει την αλήθεια για το παιδί του Νικηφόρου; Ο Δούκας μαζί με τον Μελέτη αποφασίζουν να βρούνε την Ελένη και να λύσουν το πρόβλημα μια και καλή.

https://www.youtube.com/watch?v=xKBBSA8ktrs

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός