Skip to main content

CELEBS

Hugh Grant: "Οι μέρες του να είμαι ένας πολύ καλά αμειβόμενος πρωταγωνιστής χάθηκαν σε ένα βράδυ"

Γιατί έχασε συχνά πρωταγωνιστικούς ρόλους



Ο Hugh Grant επανήλθε και πάλι στο επίκεντρο των συζητήσεων, με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλου στο «The Undoing», το οποίο έχει αποκτήσει ήδη εκατομμύρια θαυμαστές. Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη του με το «The Los Angeles Times» αποκάλυψε πως καλές δουλειές σαν κι αυτή δεν έρχονται πάντα με ευκολία, ειδικά έπειτα από το σύντομο διάλειμμα που είχε κάνει ο ίδιος από τον χώρο της υποκριτικής.

 

 

«Ανέπτυξα μία άσχημη στάση από το 2005 και έπειτα, λίγο μετά το Music and Lyrics. Απλώς είχα αρκετά. Ύστερα ήρθε το 2009 κι έκανα μία ακόμα ταινία… Σ' εκείνη την περίοδο, δεν ήμουν εγώ που εγκατέλειψα το Χόλιγουντ. Το Χόλιγουντ με εγκατέλειψε μετά την ταινία με τη Sarah Jessica Parker «Did You Hear About The Morgans?». Είτε το ήθελα είτε όχι μετά από αυτό, οι μέρες του να είμαι ένας πολύ καλά αμειβόμενος πρωταγωνιστής χάθηκαν ξαφνικά σε ένα βράδυ. Ήταν ελαφρώς ενοχλητικό, αλλά άφησε τη ζωή ελεύθερη για άλλα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής του Notting Hill.

Μάλιστα, ο Grant σε άλλη συνέντευξη του είχε δηλώσει πως δέχτηκε αυτό τον ρόλο στο «The Undoing», προκειμένου να κάνει ένα διάλλειμα από τα παιδιά του, τα όποια λατρεύει. «Έκανα αυτή τη δουλειά εν μέρει για να ξεφύγω από τα μικρά μου παιδιά καθώς είναι εξαντλητικά στην ηλικία μου. Σκέφτηκα ότι θα ήταν υπέροχο να κάνω ένα διάλειμμα, αλλά κάθε φορά που έφτανα στη Νέα Υόρκη, μου έλειπαν τόσο πολύ, ήμουν ράκος, οπότε σε κάθε σκηνή μού ερχόντουσαν δάκρυα. Θα πήγαινα ακόμη και σε μία καφετέρια και θα ζητούσα ένα φλιτζάνι καφέ και θα μου ερχόντουσαν δάκρυα. Έχοντας περάσει μια καριέρα που δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει ούτε ένα συναίσθημα, βρίσκω ότι μεγαλώνοντας δεν μπορώ να τα σταματήσω. Έχει να κάνει με τα παιδιά ή την αγάπη, ή τη γυναίκα μου ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν μπορώ να το σταματήσω», εξήγησε ο 60χρόνος star.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαίρη Μηνά: Όσα δεν ξέρουμε για την ηθοποιό που εντυπωσίασε ως Πρωθιέρεια

Το θέατρο, ο έρωτας με τον Μιχάλη Σαράντη και η μητρότητα

CELEBS

Κατερίνα Λιόλιου: H ηλικία και οι καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων της

Η εμφάνιση με πράσινο φόρεμα- κιμονό και σανδάλια

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

CELEBS

Μαίρη Μηνά: Όσα δεν ξέρουμε για την ηθοποιό που εντυπωσίασε ως Πρωθιέρεια

Το θέατρο, ο έρωτας με τον Μιχάλη Σαράντη και η μητρότητα

FASHION RADAR

Η Salma Hayek συνδυάζει αστράφτει σε μια ιταλική βραδινή έξοδο

Εντυπωσίασε στη Βενετία με μια λαμπερή εμφάνιση