Skip to main content

CELEBS

Rita Ora: Η δημόσια συγγνώμη για το party γενεθλίων εν μέσω πανδημίας

Είχε 30 καλεσμένους



«Βαρύ» πέφτει σε όλους όσους έχουμε γενέθλια εν μέσω πανδημίας το ότι δεν μπορούμε να τα γιορτάσουμε όπως θα θέλαμε. Ή μάλλον, σχεδόν σε όλους, αφού κάποιοι παραβαίνουν τους κανόνες του ΠΟΥ για τον κορωνοϊό και τα γιορτάζουν κανονικά. Ένα κακό παράδειγμα των ημερών αποτελεί η Rita Ora, η οποία θέλησε να γιορτάσει τα 30α γενέθλιά της σε πολυτελέστατο εστιατόριο στο Notting Hill του Λονδίνου.

 

 

Όπως αναφέρεται στη ‘’Sun’’ που εξασφάλισε εικόνες από το πάρτι αυτό, η διάσημη τραγουδίστρια είχε όχι 5 ούτε 10 αλλά… 30 καλεσμένους και όλοι μαζί διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι καλεσμένοι, -ανάμεσά τους  ήταν η Cara και η Poppy Delevingne και ο Vas Morgan-, μπήκαν από την πίσω πόρτα του εστιατορίου, ενώ στην κεντρική είσοδο υπήρχαν άντρες ασφαλείας του καταστήματος. Φυσικά, η καταγγελία ήταν αναπόφευκτη και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, προσπάθησαν να εισέλθουν στο εστιατόριο από την μπροστινή είσοδο, αλλά δεν τα κατάφεραν.  Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες των social media και θαυμαστές της Rita Ora κατέκριναν την πράξη της, με αποτέλεσμα εκείνη να αναγκαστεί να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RITA ORA (@ritaora)

 

«Γεια σας, Έκανα ένα μικρό πάρτι για να γιορτάσω τα 30α γενέθλιά μου. Ήταν μια απόφαση της στιγμής σε συνδυασμό με την παρεξήγηση πως ετοιμαζόμαστε να βγούμε από το lockdown και δεν θα υπήρχε πρόβλημα… Λυπάμαι ειλικρινά που παρέβλεψα τους κανόνες και που έθεσα σε κίνδυνο την υγεία κάποιων ανθρώπων. Αυτό ήταν ένα σοβαρό κι αδικαιολόγητο λάθος. Μετά από ενημέρωση για τους περιορισμούς, κατάλαβα πόσο ανεύθυνες ήταν οι πράξεις μου και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη τους.

Νιώθω πολύ άσχημα, καθώς ενημερώθηκα από πρώτο χέρι για το πόσο πολύ έχουν μοχθήσει κάποιοι άνθρωποι για να ξεπεράσουμε αυτήν την ασθένεια και πόσες θυσίες έχει κάνει ο κόσμος και οι επιχειρηματίες, ώστε να παραμείνουμε ασφαλείς. Παρόλα αυτά, η πράξη μου ήταν λάθος και θέλω να απολογηθώ γι’ αυτήν», έγραψε χαρακτηριστικά η διάσημη καλλιτέχνιδα σε Instagram story στον προσωπικό της λογαριασμό.

 

 

 

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30