Ναταλία Γερμανού: Εξήγησε τι συνέβη ανάμεσα σε Γεωργούλη - Τσουρό όταν έσβησαν οι κάμερες

«Δεν πιστεύω ποτέ ότι ο Αλέξης θα είχε την απαίτηση να παραιτηθεί ο Κώστας»

 

Κωνσταντίνα Κύρκου

 

Θέση για την έντονη διαφωνία που είχαν ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Κώστας Τσουρός στον «αέρα» της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» για την αμοιβή του ευρωβουλευτή πήρε η Ναταλία Γερμανού. Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο άνδρες καβγάδισαν όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε από τον ηθοποιό – ευρωβουλευτή να σχολιάσει τις δηλώσεις που είχε κάνει για τις 25.000 ευρώ που λαμβάνει.

Ο Αλέξης Γεωργούλης διευκρίνισε πως αυτά τα χρήματα είναι για τα έξοδα του πολιτικού του γραφείου και μεταξύ σοβαρού και αστείου ζήτησε από τον δημοσιογράφο να παραιτηθεί. «Αν έχεις λάθος, εσύ να χάσεις τη δουλειά σου, να παραιτηθείς» και οι τόνοι στο τηλεοπτικό πλατό ανέβηκαν.

«Δεν πιστεύω ποτέ ότι ο Αλέξης θα είχε την απαίτηση να παραιτηθεί ο Κώστας αν είχε λάθος, ούτε ο Κώστας να παραιτηθεί ο ευρωβουλευτής από τη θέση του. Το διαχειρίστηκα με ψυχραιμία και με τη διάθεση να το λήξω όσο πιο γρήγορα γινόταν. Δεν ήθελα ούτε ο Κώστας να νιώσει άβολα, αλλά δεν έπρεπε να ξεχάσω ότι είμαι και οικοδέσποινα και εκείνη τη στιγμή φιλοξενώ έναν άνθρωπο. Δεν έγινε τίποτα κακό. Μιλήσαν μεταξύ τους και για πολύ ώρα το βράδυ στο τηλέφωνο», ανέφερε η παρουσιάστρια στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

Πηγή: star.gr

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares