Skip to main content

CELEBS

Harry Styles: «Φέρτε πίσω τους αρρενωπούς άντρες»

Η καυστική απάντηση στους επικριτές των ενδυματολογικών του επιλογών

 



 

Ο Harry Styles έπειτα από την πρόσφατη φωτογράφιση του για το εξώφυλλο της Αμερικανικής Vogue, έχει βρεθεί στο στόχαστρο των συζητήσεων λόγω των ενδυματολογικών του επιλογών. Ο διάσημος τραγουδιστής ακολουθεί ένα προσωπικό μοτίβο styling, το οποίο διαφέρει από το πρότυπο του παραδοσιακού άνδρα. Αυτή του η επιλογή, όπως ήταν σχεδόν αναμενόμενο, εκτός από υποστηρικτές είχε και πολλές αρνητικές κριτικές στον κόσμο των social media. Ωστόσο, ο Harry Styles προτίμησε να μην συμμετέχει στην διαμάχη για το πως πρέπει να ντύνεται ένας άνδρας, μέχρι την τελευταία του συνέντευξη στο Variety, όπου ο star κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CITD0senEDT/

Στην δημοσίευση βλέπουμε τον 26χρόνο τραγουδιστή να ποζάρει σχεδόν περιπαικτικά στον φακό, φορώντας ένα total ciel μεσάτο κοστούμι. «Φέρτε πίσω τους αρρενωπούς άντρες», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας. «Με το να μη φοράς κάτι επειδή είναι γυναικείο, αποκλείεις έναν υπέροχο κόσμο από ρούχα. Και νομίζω ότι αυτό που είναι συναρπαστικό τώρα είναι ότι μπορείτε να φορέσετε αυτό που σας αρέσει. Δεν χρειάζεται να είναι Χ ή Υ. Αυτές οι γραμμές γίνονται όλο και πιο θολές», ανέφερε στην συνέντευξή του.

https://www.instagram.com/p/CG0Ap-un1dL/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department