Skip to main content

CELEBS

Eve Jobs: Η κόρη του Steve Jobs στην πρώτη της καμπάνια ως μοντέλο

Φωτογραφήθηκε στην μπανιέρα για το brand ‘’Glossier’’



 

Στα 22 της χρόνια η μικρότερη κόρη του εκλιπόντα ιδρυτή της Apple, Steve Jobs, κάνει το ντεμπούτο της ως μοντέλο και γίνεται viral. Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 22χρονη Eve Jobs, στράφηκε στο modeling μερικούς μήνες αφού η μητέρα της αποκάλυψε ότι τα παιδιά της δεν πρόκειται να κληρονομήσουν την τεράστια περιουσία της.

https://www.instagram.com/p/B0M_zESlFPe/

H Eve λοιπόν, είναι ένα από τα πρόσωπα της γιορτινής καμπάνιας του Glossier, μαζί με τους Sydney Sweeney (Euphoria) και Naomi Smalls (RuPaul's Drag Race). Η φωτογράφηση μάλιστα έγινε από την ίδια στο σπίτι της, μιας και οι συνθήκες πανδημίας που επικρατούν σε όλο τον κόσμο, δεν βοηθούν στο να γίνουν οι φωτογραφήσεις σε μεγάλα sets. Τις φωτογραφίες μοιράστηκε στο Instagram η ιδρύτρια της εταιρείας καλλυντικών Glossier Έμιλι Βάις, γράφοντας χαρακτηριστικά τη λεζάντα:

 «Η Eve Jobs - ναι, Jobs όπως λέμε Apple - μεγάλη πια, φωτογραφίζει τον εαυτό της για την εορταστική καμπάνια Glossier 2020».

https://www.instagram.com/p/CITm0LuDxcf/

Βλέπουμε την Jobs να ποζάρει σε μία μπανιέρα απολαμβάνοντας ένα αφρόλουτρο και φορώντας μόνο χρυσά κοσμήματα. Θέλοντας να παρουσιάσει την ιδανική εκδοχή του self-care, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα beauty προϊόντα του brand, η Jobs συνδύαζει τη ρουτίνα ομορφιάς της με ένα ποτήρι κρασί, καθώς χαλαρώνει στο μπάνιο.

https://www.instagram.com/p/CITn6A-Fz7o/

Το μοντέλο μοιράστηκε επίσης τα στιγμιότυπα από τη φωτογράφηση στον λογαριασμό της στο Instagram, ευχαριστώντας την ιδρύτρια του Glossier, Emily Weiss, καθώς και όλη την ομάδα που την καθοδηγούσε διαδικτυακά.

Οι γονείς της, Laurene Powell Jobs και Steve Jobs γνωρίστηκαν το 1989 και η 22χρονη είναι το τρίτο παιδί που απέκτησε μαζί το ζευγάρι. Η περιουσία του Steve Jobs όταν έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2011 κυμαινόταν στα 10,2 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τη Daily Mail. H μεγαλύτερή του κόρη Lisa εισέπραξε την κληρονομιά της μετά τον θάνατό του, όμως το μεγαλύτερο μέρος των περιουσιακών του στοιχείων περιήλθε στη σύζυγό του, η οποία όπως έχει ξεκαθαρίσει, δεν σκοπεύει να την κληροδοτήσει στα παιδιά της.

https://www.instagram.com/p/n4nFHTQGqm/

«Κληρονόμησα την περιουσία από τον σύζυγό μου, που δεν ενδιαφερόταν για τη συγκέντρωση πλούτου. Το κάνω αυτό για να τιμήσω τη δουλειά του και έχω αφιερώσει τη ζωή μου και όλες μου τις προσπάθειες στην αποτελεσματική κατανομή [της περιουσίας] με στόχο την ενίσχυση ατόμων και κοινοτήτων με βιώσιμο τρόπο», δήλωσε.

«Αν ζήσω αρκετά, [η περιουσία] θα τελειώσει μαζί μου» μοιράστηκε η Laurene Powell Jobs.

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης