Skip to main content

CELEBS

Η Jennifer Lopez ανακηρύχθηκε «Icon» από το Billboard

Τιμήθηκε με το Icon Award

 



 

Άλλη μια διάκριση κατέφτασε για την Λατίνα σούπερ σταρ, η οποίο τιμήθηκε στην εκδήλωση «Women in Music» που διοργάνωσε, απουσία κοινού, το μουσικό περιοδικό «Billboard». Η Jennifer Lopez είναι και επίσημα το Icon της χρονιάς, αφού βραβεύτηκε από το Billboard με το Icon Award. Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός αφού παρέλαβε το βραβείο της, έστειλε τις ευχαριστίες της μέσα από ένα βίντεο, όπου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αγάπη της για την μουσική.

https://www.instagram.com/p/CIltUEeJyyq/

«Η μουσική ήταν πάντα το πάθος μου. Ήταν η εμμονή μου από τότε που ήμουν μικρή και, μαζί με το χορό, ήταν η πρώτη μου αγάπη. Το ότι μπορώ να κάνω μουσική όλα αυτά τα χρόνια είναι μια από τις μεγαλύτερες ευλογίες για μένα. Η μαμά μου με έβαζε στο τραπέζι της κουζίνας και μου έδειχνε πώς να χορεύω, ή τραγουδούσαμε τα παλιά τραγούδια, ό,τι ήταν στην κορυφή των charts του Billboard εκείνη την περίοδο" είπε. "Αυτά ήταν τα πρώτα μου σόου. Με ενέπνευσαν να κάνω αυτό που είχα το προνόμιο να κάνω για όλους εσάς όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε η σταρ.

https://www.instagram.com/p/CH6YliCp0on/

Τέλος ευχαρίστησε τον σύντροφό της και τα τέσσερα παιδιά τους «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Σας αγαπώ. Ό, τι κάνω είναι για εσάς», όπως επίσης και τους ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας που στέκονται δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια «Όλα αυτά γίνονται για εσάς και δεν μπορούν να γίνουν χωρίς εσάς».

https://www.instagram.com/p/CIo5FjLBnIc/

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

Προτεινόμενα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα