Skip to main content

CELEBS

Θεοφανία Παπαθωμά: «Με τον Γρηγόρη θέλουμε να παντρευτούμε μόλις ανοίξουν οι εκκλησίες»

Η αναφορά στον γιο της, Αχιλλέα και η συγκατοίκηση με τον πρώην σύζυγό της 

 



 

Η Θεοφανία Παπαθωμά έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μέσα από τον ρόλο της «Βιολέτας» στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Μπορεί να είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός και να την έχουμε δει να υποδύεται πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, αλλά ο σημαντικότερος για εκείνη είναι αυτός της μητέρας.

Η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της και δύσκολα καταφέρνει να κρύψει τη συγκίνησή της όταν αναφέρεται σε αυτά. Αυτό ακριβώς συνέβη και κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην εκπομπή «Dot.» όταν μίλησε για τον πρώην σύζυγο της, Πασχάλη Τσαρούχα και την τριετή συγκατοίκηση μετά τον χωρισμό τους.

«Είχαμε χωρίσει με τον Πασχάλη και απλώς συγκατοικούσαμε. Συμβιώναμε δηλαδή. Πράγμα που δεν είναι εύκολο. Είναι που λες ότι είμαι σε διάσταση αλλά προσπαθώ κιόλας να δούμε τι θα γίνει γιατί είναι και το παιδί», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε εμφανώς συγκινημένη: «Δεν είναι πολύ τα τρία χρόνια, που διήρκησε αυτό, γιατί ο Αχιλλέας μου είπε «μόνο τρία χρόνια; Κοίταξε με! Κοίταξε με! Μόνο τρία χρόνια προσπαθούσες; Βλέπεις πόσο σημαντικό είναι για ένα παιδί και πώς το βιώνει από τα δικά του μάτια».

Μετά το διαζύγιό της από τον Πασχάλη Τσαρούχα, η Θεοφανία Παπαθωμά γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή. Τα τελευταία 7 χρόνια είναι ζευγάρι με τον Γρηγόρη Πετράκο, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, αλλά δεν έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. «Με τον Γρηγόρη Πετράκο θέλουμε να παντρευτούμε, αλλά δεν το καταφέραμε ακόμη. Μόλις ανοίξουν οι εκκλησίες θα δούμε. Είμαστε μαζί επτά χρόνια».

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός