Skip to main content

CELEBS

H Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε τον λόγο που δεν έκανε παιδί

Συζητώντας με τον Γιώργο Θεοφάνους στην εκπομπή της



Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ναταλία Γερμανού έχει ερωτηθεί για ποιο λόγο μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει μητέρα. Το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιώργος Θεοφάνους καλεσμένος στο «Καλύτερα Δε Γίνεται», μιλώντας για τα παιδιά του, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η Ναταλία Γερμανού δεν απέκτησε δικό της παιδί, με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει τον λόγο στον «αέρα».

«Ξέρεις τι δεν έκανες. Δεν είναι όμως ωραίο να τα λέμε αυτά. Είναι λάθος να στο πω στον αέρα. Ότι δεν έκανες παιδί, όλη αυτή η αγάπη που έχεις, θα μπορούσες να την δώσεις παρακάτω.  Αλλά είναι σκληρό να στο λέω», είπε ο γνωστός συνθέτης με την παρουσιάστρια να απαντάει: «Μετά από τόσα χρόνια ο κόσμος ξέρει τα περισσότερα πράγματα για μένα. Δεν είναι σκληρό καθόλου. Όταν μια γυναίκα δεν κάνει παιδί συνειδητά, θα ήταν σκληρό αν μου το έλεγες ενώ δεν μπορούσα να κάνω παιδί και ήθελα να κάνω παιδί, αλλά από τη στιγμή που συνειδητά δεν έκανα παιδί δεν είναι σκληρό. Δεν το μετανιώνω, ξέρω γιατί δεν έκανα. Ακριβώς επειδή αγαπάω πολύ τα παιδιά δεν το έκανα, θα ήμουν ανεύθυνη και δε θα το επέτρεπα στον εαυτό μου αυτό».

«Δε θα ήσουν ποτέ ανεύθυνη, αλλά τέλος πάντων…», αποκρίθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους.

 

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!