Skip to main content

CELEBS

Hailey Bieber: Αυτό είναι το μυστικό της για απόλυτα καθαρό και λαμπερό δέρμα

Όλα όσα είπε για την φροντίδα της επιδερμίδας και διατροφής της



 

Απασχολεί έντονα τα τελευταία χρόνια τα ΜΜΕ κυρίως για τις street style εμφανίσεις της, για την σχέση της με τον Justin, καθώς επίσης και για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της. Τα beauty looks της, όπως επίσης και οι εμφανίσεις της, γίνονται συχνά πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες.

Το ενδιαφέρον ωστόσο πέφτει στην λαμπερή επιδερμίδα της και στην περιποίηση του προσώπου της, καταφέρνοντας σε κάθε δημόσια εμφάνιση να λάμψει ακόμη και με ελάχιστο μακιγιάζ. Αρκεί μόνο να ρίξει κανείς μια γρήγορη ματιά στο Instagram της, όπου θα βρει αμέτρητες εικόνες του 24χρονου μοντέλου με ελάχιστο ή και καθόλου μακιγιάζ και το πρόσωπό της φαίνεται εξαιρετικά λαμπερό. Ενώ η άψογη επιδερμίδα της μπορεί να αποδοθεί στην πρόσβασή της στους κορυφαίους αισθητικούς και ειδικούς, το προσωπικό της μυστικό για το υπέροχο δέρμα είναι στην πραγματικότητα αρκετά απλό: η βόλτα στην παραλία.

"Το δέρμα μου το αισθάνομαι καλύτερο όταν είμαι στη θάλασσα”, είπε το 24χρονο μοντέλο σε πρόσφατη συνέντευξη της στο bazaar.com. "Το αλμυρό νερό είναι η καλύτερη θεραπεία του δέρματος για μένα και έχω διαπιστώσει ότι η φύση μπορεί να είναι χαλαρωτική ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα μου”.

https://www.instagram.com/p/CE5K2FrFScO/

Όταν δεν είναι στη θάλασσα, όπως κατά τη διάρκεια της καραντίνας που πέρασε με τον σύζυγό της Justin Bieber τον Μάρτιο, το μοντέλο επιλέγει προϊόντα που προέρχονται από τη φύση και προκαλούν το ίδιο συναίσθημα. "Η φιλοσοφία της ομορφιάς μου βρίσκει καθαρά και θρεπτικά προϊόντα με συστατικά από τη γη που υποστηρίζονται από την επιστήμη”, εξηγεί. "Ανακάλυψα πρόσφατα αυτόν τον κόσμο φυσικής ομορφιάς που μου αρέσει”.

Όσο για την διατροφή και την άσκηση είπε χαρακτηριστικά:

"Δοκίμασα μια φυτική διατροφή για δύο μήνες κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Ένιωσα υπέροχα και είχα πολλή ενέργεια, αλλά δεν ήταν για μένα. Δεν τρώω αυστηρά φυτική διατροφή και εξακολουθώ να τρώω κρέας. Απλά δεν τρώω πολύ. Έχω προσθέσει όμως περισσότερο ψάρι, χόρτα και όσπρια”.

Όπως και πολλοί από εμάς, το μοντέλο χρησιμοποίησε τον χρόνο που είχε μέσα στη καραντίνα για να ανακαλύψει νέα προϊόντα και να μάθει τη τέχνη του at-home facial. "Αφού μπορούσα να τα παραγγείλω στο σπίτι, άρχισα να δοκιμάζω διαφορετικές μάσκες προσώπου και να απολαμβάνω το μασάζ προσώπου. Συνεργάζομαι με έναν θεραπευτή μασάζ στο Λος Άντζελες που μου έχει διδάξει πολλά για την Gua Sha και πιστεύω πως είναι αναγκαίο ώστε να διατηρεί το δέρμα φρέσκο ​​και νεανικό”.

https://www.instagram.com/p/CItNsqRlz6Q/

Ενώ τα προϊόντα μπορούν να βοηθήσουν στο να διατηρεί κανείς ένα υπέροχο δέρμα, η διατροφή και η άσκηση παίζουν τεράστιο ρόλο στη λάμψη και την υφή του δέρματος. Ακόμη και σε συνθήκες απομόνωσης, η άσκηση δεν έλειψε από την καραντίνα όλο αυτόν τον καιρό, αφού η Hailey αποφάσισε να παρακολουθήσει μαθήματα προπόνησης μέσω Zoom. "Ήταν πολύ δύσκολο από έναν πολυάσχολο τρόπο ζωής όπου κινούμαι συνεχώς να σταματήσω, οπότε έκανα για τον εαυτό μου μια ρουτίνα προπόνησης καραντίνας”, λέει. "Συνήθιζα να χορεύω, γι 'αυτό λατρεύω το pilates γιατί κάνει stretching και δυναμώνει τους μυς. Αυτή είναι ίσως η αγαπημένη μου προπόνηση. Πρόσφατα άρχισα επίσης να κάνω και cardio. Διαπίστωσα ότι o τρόπος με τον οποίο κινείται το σώμα σας κάνει καλό και για την ψυχική υγεία”.

https://www.instagram.com/p/CD6qRMhlUuC/

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.