Skip to main content

CELEBS

Monica Bellucci: "material girl" στη νέα της φωτογράφιση στο Παρίσι

Ντίβα του Ιταλικού κινηματογράφου και του Χόλυγουντ



 

Οι συστάσεις για το όνομα της είναι περιττές. Αυτό ωστόσο που μας έχει εντυπωσιάσει είναι το γεγονός πως ακόμη και στα 56 της έτη, δεν σταματά να εξελίσσεται και να επιτυγχάνει μεγάλες συνεργασίες και καμπάνιες.

Αυτή τη φορά η Bellucci, εντυπωσιάζει στη νέα της τολμηρή φωτογράφιση που παραπέμπει σε «Material Girl». Η star, είναι το νέο cover girl του περιοδικού Sorbet, το οποίο γιορτάζει τα 30 τεύχη του. Η φωτογράφιση μάλιστα, πραγματοποιήθηκε στη σκηνή του καμπαρέ «Παραντί Λατέν» στο Παρίσι από τη διάσημη φωτογράφο Ellen von Unwerth.

https://www.instagram.com/p/CJojiJnHNci/

Όσο για το εντυπωσιακό look που δημιούργησαν, εμπνευσμένο από την μοναδική Μαρία Κάλας… οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

https://www.instagram.com/p/CJvGvTNH8JZ/

«Κάνοντας τη μετάβαση από τις πασαρέλες στο cinema, 30 χρόνια πριν, η star του εξωφύλλου μας αποτελεί είδωλο του ιταλικού κινηματογράφου και του Hollywood, ενώ έχει συμμετάσχει σε πάνω από 60 ταινίες. Η ερμηνεία της ως Bond Girl το 2015 στο “Spectre” ήταν μαγνητική και φέτος ενσάρκωσε τη σοπράνο του 20ού αιώνα Μαρία Κάλας, κερδίζοντας διθυραμβικές κριτικές. Γι’ αυτό το επετειακό τεύχος εμπνέεται από μια άλλη super star, τη Madonna, και αναβιώνει το iconic βίντεο “Material Girl”. Όπως λένε και στην ιδιαίτερη πατρίδα της Monica, “Mamma Mia!”» γράφουν χαρακτηριστικά στο περιοδικό για τη συνεργασία τους.

https://www.instagram.com/p/CJohBPJnvkW/

https://www.instagram.com/p/CJpye0bHEad/

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς