Skip to main content

CELEBS

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Μετά το Παλάτι, εγκαταλείπουν και τα social media

Οι online haters οδήγησαν το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση

 



 

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, έπειτα από την απόφαση τους να μείνουν έκτος βασιλικών καθηκόντων, εκτός Παλατιού και γενικότερα έκτος της Μεγάλης Βρετανίας, είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν στο επίκεντρο των συζητήσεων, με τα tabloids να έχουν πάρει φωτιά. Το ποτήρι φαίνεται πως ξεχείλισε με τα κακόβουλα σχόλια και το τρολάρισμα που δεχόταν επί μήνες το ζευγάρι στους λογαριασμούς του στα social media. Κάπως έτσι, η «ψηφιακή αποτοξίνωση» δεν άργησε να φανεί, αφού όπως αποφάσισαν ο Harry και η Meghan, θα μείνουν μακριά από τον κόσμο του Facebook, του Twitter και ασφαλώς του Instagram.

https://www.instagram.com/p/B7EaGS_Jpb9/

Και πράγματι τα έχουν καταφέρει μια χαρά προς το παρόν, αφού η τελευταία δημοσίευση  τους έγινε στα τέλη Μαρτίου και έκτοτε δεν κοινοποιήσαν ποτέ και τίποτα. Μάλιστα, η Meghan Markle έχει αναφερθεί κατά καιρούς στην μεγάλη ζημιά που μπορεί να προκαλέσουν οι online haters στο προφίλ αλλά κυρίως στην ψυχολογία κάποιου. «Δεν με νοιάζει αν είστε 15 ή είστε 25 ετών - αν οι άνθρωποι λένε πράγματα για εσάς που δεν είναι αλήθεια, αυτό που κάνει στην ψυχική και συναισθηματική σας υγεία είναι τόσο επιζήμιο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/B-XTsETJsU0/

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.