Skip to main content

CELEBS

H πρώτη έγχρωμη γυναίκα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ γίνεται εξώφυλλο της Vogue

Ο λόγος για την Kamala Harris και γιατί η φωτογράφηση δίχασε



Νέα σελίδα ετοιμάζονται να γυρίσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής μετά τις αναταραχές και τις πρωτοφανείς εικόνες. Τα ηνία αναλαμβάνει ο νέος Πρόεδρος Biden και στην θέση Αντιπροέδρου, η πολυσυζητημένη Kamala Harris.

Η αμερικανική Vogue επέλεξε τη νέα αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Kamala Harris για το νέο της εξώφυλλο. Το εξώφυλλο μέσα σε λίγα λεπτά έκανε τον γύρο του διαδικτύου με το κοινό να διχάζεται.

Από την μια πλευρά, η απρόσμενα αρνητική κριτική με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να σχολιάζουν ότι η φωτογραφία  έχει υποστεί λεύκανση, και δεύτερον  ότι η Harris εμφανιζόταν να φοράει ένα ζευγάρι Converse. Δεν ήταν επίσης λίγοι εκείνοι που κατηγόρησαν την ίδια την Wintour για χαμηλής ποιότητας εξώφυλλο και την κάλεσαν να παραιτηθεί. Ορισμένοι θαυμαστές μάλιστα, υποστηρίζουν ότι η πρώτη γυναίκα, με Αφροαμερικανική και Ασιοαμερικανική καταγωγή που κατέχει το αξίωμα της αντιπροέδρου αξίζει ένα καλύτερο εξώφυλλο.

https://www.instagram.com/p/CJ3moA_A-fZ/

Δεν έλειψε  όμως και ο ενθουσιασμός προς το εξώφυλλο, για την πολλά υποσχόμενη γυναίκα που έχει κατακτήσει τις καρδιές πολλών γυναικών και όχι μόνο. Στο δεύτερο εξώφυλλο η Harris πρωταγωνιστεί με κοστούμι σε παστέλ αποχρώσεις και statement αξεσουάρ, κερδίζοντας περισσότερα θετικά σχόλια.

https://www.instagram.com/p/CJ3mrTGAbDt/

cover photo: (@voguemagazine)

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department