Skip to main content

CELEBS

Άγγελος Μπράτης: «Ήθελα να είμαι χορευτής, αυτό ήταν το όνειρό μου»

Οι αποκαλύψεις του Άγγελου Μπράτη για το φλερτ και το μεγάλο του όνειρο

 



 

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές μόδας στη χώρα μας κι αγαπημένος κριτής στο GNTM. Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε τη Δευτέρα στη «Φωλιά των Κου Κου» για το επιτυχημένο πρόγραμμα του STAR, την πολυσυζητημένη ομοιότητά του με τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο Χρήστο Ταραντίλη, το φλερτ και το μεγάλο του όνειρο να γίνει χορευτής.

https://www.instagram.com/p/CHVJ8WflA9I/

«Πέρασα την περίοδο των γιορτών χαλαρά, με την οικογένειά μου, όσους φίλους μπορούσα να δω και πολλά τεστ covid. Με τι ικανότητες να παρουσιάσω τηλεοπτική εκπομπή; Θέλεις να σου φτιάξω κανένα φόρεμα; Αυτό μπορώ! Για να έκανα εκπομπή θα έπρεπε να έχω μια φοβερή ομάδα, έναν φοβερό αρχισυντάκτη, δεν ξέρω, αγχώθηκα ήδη. Είμαι ο τελευταίος που άφησα μούσι σε αυτή τη χώρα, δεν έκανα κάτι πρωτότυπο και φοράω γυαλιά, όπως πολλοί άντρες», είπε αρχικά.

https://www.instagram.com/p/CHaHuuvlIu0/

«Γέλασα πάρα πολύ για την ομοιότητα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Έχουμε φτάσει στο επίπεδο που όταν βλέπουν κάποιον με μούσια και γυαλιά, νομίζουν ότι είμαι εγώ. Ήθελα να είμαι χορευτής, αυτό ήταν το όνειρό μου. Προσπάθησα να μπω σε σχολή μπαλέτου, αλλά δεν μπήκα γιατί ήταν μόνο κορίτσια και ήμουν σε επαρχιακή πόλη. Το έχω μετανιώσει που δεν πήγα, ο καλύτερος θα ήμουν», εξομολογήθηκε ο σχεδιαστής.

https://www.instagram.com/p/CIqvCvMF_4O/

Έκπληξη προκάλεσαν όσα είπε για τις γυναίκες, το φλερτ και τον έρωτα: «Για να αγαπήσεις, πρέπει να ερωτευτείς. Και φίλους ερωτεύεσαι. Ερωτεύομαι γυναίκες πολύ πιο εύκολα από άντρες. Τις γυναίκες τις θαυμάζω, τις αγαπώ και με ερωτεύονται κι εκείνες. Αποκτούμε βαθιές πνευματικές σχέσεις. Επειδή λειτουργώ πολύ με το ένστικτο και οι γυναίκες είναι πιο ενστικτώδεις, ταιριάζουμε. Πάντα φλέρταρα, είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι. Φλερτάρω κάθε μέρα, ακόμα κι αν είμαι σε σχέση, το φλερτ για μένα είναι ζωντάνια».

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέρα από τη θάλασσα | Ο Παύλος Παυλίδης συναντά τον Γιάννη Μαρκόπουλο

Ψηφιακή πρεμιέρα στο Onassis Channel στο YouTube | 31.03.2024 | 21:00 | Σκηνοθεσία: Χρήστος Σαρρής

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.