Skip to main content

CELEBS

Ο ρόλος- κλειδί ενός μοναχού στο σχέδιο του Βόσκαρη να κλείσει ξανά φυλακή την Ελένη

Ο Τόλλιας καταστρέφει τον αρραβώνα της κόρης του με τον Άγγελο


Κατερίνα Ανδρομιδά

Ο Γραμματικός ξεκαθαρίζει στον Δούκα πως δεν πρόκειται να μείνουν στο ίδιο σπίτι και αποφασίζει να δείξει στην Πηνελόπη τα στοιχεία που έχει εναντίον του πατέρα της. Ο Τόλλιας αναγκάζεται να χαλάσει τον αρραβώνα της κόρης του με τον Άγγελο, ο οποίος καταρρακωμένος προσπαθεί να πάρει εξηγήσεις από τη Σοφούλα. Ο Βόσκαρης συνεχίζει τις έρευνες για τον φόνο του Γεωργαλά και ακολουθεί τα στοιχεία που τον οδηγούν σ’ έναν μοναχό της Μονής Εσταυρωμένου. O αγώνας δρόμου ανάμεσα σε αυτόν και την Ελένη, για το ποιος θα προλάβει να κλείσει τον άλλον στη φυλακή, έχει ξεκινήσει. 

Ο Λάμπρος και η Ελένη ανατρέπουν τα σχέδια του Νικηφόρου στην ψηφοφορία και εκείνος θέτει θέμα αλλαγής καταστατικού και διάλυσης του Συνεταιρισμού. Ο Τάκης εκβιάζει την Ασημίνα πως θα αποκαλύψει την πραγματική μητέρα του μικρού Σέργιου. Πώς θα αντιδράσει η Δρόσω όταν μάθει τι έκανε πίσω από την πλάτη της στην αδελφή της; Η Λέτα βρίσκει τρόπο να στριμώξουν τον γιατρό που έκανε έκτρωση στην Ελένη, αλλά ο Βόσκαρης πλησιάζει ύπουλα τη Λέτα και προσπαθεί να μάθει τα σχέδιά τους. 

https://www.youtube.com/watch?v=wKSQtg1ON7I

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός