Skip to main content

CELEBS

Selena Gomez: Πιο ανανεωμένη από ποτέ με 60’s αισθητική στο νέο της video clip

Μετά την τεράστια επιτυχία των καλλυντικών της, λανσάρει το πρώτο της ισπανόφωνο τραγούδι



 

Φαίνεται πως όσα χρόνια και αν περάσουν, αυτό το κορίτσι δεν θα το βαρεθούμε ποτέ. Μπορεί κατά καιρούς να χάνεται από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να βρει ξανά τον εαυτό της, επιστρέφει όμως πιο δυναμικά.

Το brand καλλυντικών της ‘’Rare’’ κατάφερε εκτός από την ποιότητα του, να δώσει δύναμη σε εκατομμύρια γυναίκες μέσα από το ‘’storytelling’’ του. Η Selena αφοσιώθηκε σε αυτό που πρεσβεύει και δημιούργησε ένα άκρως επιτυχημένο brand με προϊόντα που έχουν αγαπήσει εκατομμύρια γυναίκες και τις βοηθούν να προβάλλουν τον καλύτερο τους εαυτό. Την ιδιαιτερότητα τους, την μοναδική και σπάνια ομορφιά και το χάρισμα τους.

Έρχεται να μας εντυπωσιάσει για μια ακόμη φορά. Στον τομέα της μουσικής βιομηχανίας όμως, με το ολοκαίνουργιο τραγούδι της ‘’De Una Vez’’. Το νέο κομμάτι της 28χρονης σταρ είναι το πρώτο που κυκλοφορεί στα ισπανικά και μάλιστα μοιάζει με πραγματική Λατίνα.

https://www.instagram.com/p/CKCN_FQDYB7/

 Το video clip, γυρισμένο σε ένα κομψά διακοσμημένο σπίτι με  60's αισθητική, το υπέροχο φόρεμα της, και τα λουλούδια στα μαλλιά, δημιουργούν ένα εντυπωσιακό και άκρως κολακευτικό αποτέλεσμα. Όσο για τα ρούχα, η Gomez φορά ένα ονειρεμένο floral φόρεμα από τη συλλογή του οίκου Rodarte Spring / Summer 2021. Μaxi σε λευκό με ροζ λουλούδια, διακριτικό  ντεκολτέ,  puffer sleeves και statement σκουλαρίκια, ολοκληρώνουν την εμφάνιση της και της προσδίδουν μια ρομαντική θηλυκότητα, που τόσο της ταιριάζει.

https://www.instagram.com/p/CKC29gRDTUM/

Για να δεις ολόκληρο το video clip, πάτησε εδώ.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κάρα Ντελεβίν: Καήκε το σπίτι της στο Λος Άντζελες - Κατέρρευσε η στέγη

Καταστράφηκε ολοσχερώς η έπαυλη των 7 εκατομμυρίων δολαρίων

CELEBS

Βίκυ Λέανδρος: Έπεσε από τη σκηνή - Τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας

Πρώτη είδηση το ατύχημα της διεθνούς Ελληνίδας

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια