Skip to main content

CELEBS

Lady Gaga-Jennifer Lopez: Μια γροθιά για χάρη του Τζο Μπάιντεν

Για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής κατά την τελετή της ορκωμοσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ 


Ρόμυ Μελάνι

Οι δύο καλλιτέχνιδες θα τραγουδήσουν κατά την τελετή της ορκωμοσίας του 46ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου στην Ουάσινγκτον.

Η Lady Gaga θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο και η Λόπεζ θα δώσει μια μουσική παράσταση. «Αντιπροσωπεύουν μία σαφή εικόνα της μεγάλης διαφορετικότητας που υπάρχει στο σπουδαίο έθνος μας», ανέφερε η ομάδα του νέου προέδρου σε δήλωση που εξέδωσε και στην οποία προσθέτει πως αντανακλούν «το σταθερό όραμα» του Τζο Μπάιντεν και της εκλεγμένης Αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις «για ένα νέο κεφάλαιο στην αμερικανική ιστορία μας, στο οποίο είμαστε μια Αμερική που θα ξεπεράσει ενωμένη τις βαθιές διαιρέσεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο λαός μας, ενώνοντας τη χώρα και αποκαθιστώντας την ψυχή του έθνους μας».

Οι δύο σταρ έχουν μια φιλική σχέση όπως είδαμε και στα βραβεία Grammy το 2019

Λόγω του κορωνοϊόύ αλλά και των πρόσφατων γεγονότων στο Καπιτώλιο, το κοινό δε θα μπορέσει να παρακολουθήσει την ορκωμοσία που θα γίνει στον δυτικό τομέα του ιστορικού κτιρίου, ο οποίος έχει πλέον οχυρωθεί με φράκτες και προστατεύεται από χιλιάδες μέλη της Εθνοφρουράς.  

Ανακοινώνοντας αυτούς που θα μιλήσουν κατά την τελετή, η ομάδα του Τζο Μπάιντεν αναφέρθηκε στην υποστήριξη της Lady Gaga στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ και σε θέματα υγείας, καθώς και τη συμβολή της Τζένιφερ Λόπεζ στη συνειδητοποίηση της δυσανάλογης επίδρασης του κορωνοϊού στη λατινοαμερικανική κοινότητα.
Πηγή

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.