Skip to main content

CELEBS

Arthur Chatto: Είναι ο ανιψιός της Βασίλισσας Ελισάβετ και είναι το νέο μας crush

To διαδίκτυο δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για τον 21χρονο royal



 

Tελικά η Βασιλική οικογένεια, όλο και κάποιον τρόπο θα βρει να απασχολήσει τα κορυφαία μέσα μαζικής ενημέρωσης ανά τον κόσμο. Αυτήν την φορά τα βλέμματα έχουν στραφεί στον Arthur Chatto.

Ο 21χρονος νεαρός, που είναι και 26ος στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, είναι ο ανιψιός της βασίλισσας Ελισάβετ. Για την ακρίβεια είναι ο εγγονός της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, της μικρότερης αδερφής της βασίλισσας.

Από ότι φαίνεται ο Arthur είναι αφοσιωμένος στον δικό του δρόμο και ο θρόνος δεν φαίνεται να είναι κάτι που τον απασχολεί. Λατρεύει την γυμναστική, την κωπηλασία και τα social media. Με μια γρήγορη ματιά στο βιογραφικό του, καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για ένα πολύ δραστήριο αγόρι και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως θεωρείται το επόμενο royal crush του κοινού.

https://www.instagram.com/p/B7OXBbopyzo/

https://www.instagram.com/p/CFplkVzJnVo/

Σπουδάζει γεωγραφία στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και όπως πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας έχει τελειώσει το Eton College. Εργάζεται ως personal trainer στο γυμναστήριο Bound Fitness στη Scotland και έχει κατακτήσει δύο φορές, ατομικό και ομαδικό, ρεκόρ στην κωπηλασία κάνοντας τον γύρο της Βρετανίας!

https://www.instagram.com/p/CDLgpI6Jc-S/

https://www.instagram.com/p/B9XhozBJeeP/

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.