Skip to main content

CELEBS

Σίσσυ Χρηστίδου:  Μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη 2 χρόνια μετά

«Είχαμε χωρίσει πολλούς μήνες πριν με τον Θοδωρή»



 

Δύο χρόνια έχουν περάσει από την ανακοίνωση διαζυγίου του ζευγαριού Χρηστίδου – Μαραντίνη. Το ζευγάρι μάλιστα, λίγο πριν τον χωρισμό του ήταν ιδιαίτερα ενεργό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως στο instagram και youtube, έχοντας αποκτήσει ακόμη περισσότερους θαυμαστές.

https://www.instagram.com/p/BsD8w8DgesE/

Μετά από 13 χρόνια σχέσης και 9 γάμου το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους, αφήνοντας έκπληκτο το κοινό τους, αφού όλοι μιλούσαν για ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια.

Κανείς από τους δύο ωστόσο δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για το θέμα, αποφασίζοντας να προστατεύσουν την οικογένεια τους, δηλαδή τα δυο τους παιδιά Μιχαήλ και Φίλιππο.

Ωστόσο η παρουσιάστρια για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιό της με τον τραγουδιστή, στο διαδικτυακό κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου στο Youtube.

«Δυο χρόνια μετά είμαι ακόμα σε διαδικασία προσαρμογής. Δεν είναι ότι το έχω ξεπεράσει πλήρως και είμαι μια χαρά… Ήμασταν παντρεμένοι εννιά χρόνια και μαζί 13. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Είχαμε χωρίσει πολλούς μήνες πριν με τον Θοδωρή, το χειριστήκαμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται σε σχέση με εμάς και τα παιδιά», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Όσο για το πως είναι σήμερα η ζωή της απάντησε: «Είναι σαν να ζεις διπλή ζωή. Από εκεί που είναι όλες οι ευθύνες πάνω σου ξαφνικά υπάρχουν μέρες που είσαι ελεύθερος φοιτητής, είναι πολύ μπερδευτική αυτή η ζωή. Είναι εξαιρετικά δύσκολο στις μέρες των γιορτών, αλλά είμαι πολύ τυχερή που έχω πάρα πολύ καλούς φίλους και περιβάλλον και support σύστημα που με βοηθά να το αντιμετωπίσω».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.