Νίκος Μουτσινάς - Μαίρη Συνατσάκη: «Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης»

Όλα δείχνουν πως ο παρουσιαστής είναι έτοιμος να υιοθετήσει παιδί

Τόνια Τζαφέρη

 

Είμαι μια πληροφορία που δεν έχει επιβεβαιωθεί, άλλα ούτε έχει διαψεύσει κανείς από τους δυο. Ωστόσο, δημοσίευσα γνωστής εφημερίδας κάνει λόγο για σύμφωνο συμβίωσης του Νίκου Μουτσινάς και της πολύ καλής του φίλης, Μαίρης Συνατσάκη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο και κατέθεσαν το πρωί της Πέμπτης στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου, την περιοχή, όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του Νίκου Μουτσινά.

Ο παρουσιαστής τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά σε συνεντεύξεις του ότι θα ήθελε πολύ να υιοθετήσει ένα παιδί. Μάλιστα, είχε αναφερθεί και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια μονογονεϊκή οικογένεια. Ίσως, αυτός να είναι και ο λόγος που οι δυο τους πήραν αυτή την απόφαση.

«Ναι, νιώθω έτοιμος εδώ και πολύ καιρό και θα το κάνω. Απλά όλα αυτά τα χρόνια, με τσεκάρω. Θέλω να καταλάβω αν είναι ανάγκη μου ή κάτι που το θέλω πολύ. Δε θέλω να είναι ανάγκη, αλλά ισχυρή θέληση. Ούτε εγωιστική πράξη, να το κάνω δηλαδή για μένα, αλλά να το κάνω για το ίδιο το παιδί… Μα προφανώς θα υιοθετήσω ένα παιδάκι. Αυτό είναι το πιο πιθανό. Θα μπορούσα να αποκτήσω και με άλλους τρόπους, αλλά νομίζω πως η υιοθεσία εμπεριέχει κάτι πιο όμορφο. Υπάρχουν τόσα παιδιά και σε άλλες χώρες και σε δικά μας ιδρύματα. Γνωρίζω τις δυσκολίες που συνεπάγεται μια υιοθεσία, το τέρας της γραφειοκρατίας ακόμη και για τυπικές οικογένειες, πόσω μάλλον για μια μονογονεϊκή και μάλιστα ενός άνδρα» είχε πει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello το 2019.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares