Skip to main content

CELEBS

Νίκος Μουτσινάς - Μαίρη Συνατσάκη: «Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης»

Όλα δείχνουν πως ο παρουσιαστής είναι έτοιμος να υιοθετήσει παιδί



 

Είμαι μια πληροφορία που δεν έχει επιβεβαιωθεί, άλλα ούτε έχει διαψεύσει κανείς από τους δυο. Ωστόσο, δημοσίευσα γνωστής εφημερίδας κάνει λόγο για σύμφωνο συμβίωσης του Νίκου Μουτσινάς και της πολύ καλής του φίλης, Μαίρης Συνατσάκη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο και κατέθεσαν το πρωί της Πέμπτης στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου, την περιοχή, όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του Νίκου Μουτσινά.

Ο παρουσιαστής τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά σε συνεντεύξεις του ότι θα ήθελε πολύ να υιοθετήσει ένα παιδί. Μάλιστα, είχε αναφερθεί και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια μονογονεϊκή οικογένεια. Ίσως, αυτός να είναι και ο λόγος που οι δυο τους πήραν αυτή την απόφαση.

«Ναι, νιώθω έτοιμος εδώ και πολύ καιρό και θα το κάνω. Απλά όλα αυτά τα χρόνια, με τσεκάρω. Θέλω να καταλάβω αν είναι ανάγκη μου ή κάτι που το θέλω πολύ. Δε θέλω να είναι ανάγκη, αλλά ισχυρή θέληση. Ούτε εγωιστική πράξη, να το κάνω δηλαδή για μένα, αλλά να το κάνω για το ίδιο το παιδί… Μα προφανώς θα υιοθετήσω ένα παιδάκι. Αυτό είναι το πιο πιθανό. Θα μπορούσα να αποκτήσω και με άλλους τρόπους, αλλά νομίζω πως η υιοθεσία εμπεριέχει κάτι πιο όμορφο. Υπάρχουν τόσα παιδιά και σε άλλες χώρες και σε δικά μας ιδρύματα. Γνωρίζω τις δυσκολίες που συνεπάγεται μια υιοθεσία, το τέρας της γραφειοκρατίας ακόμη και για τυπικές οικογένειες, πόσω μάλλον για μια μονογονεϊκή και μάλιστα ενός άνδρα» είχε πει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello το 2019.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ