Skip to main content

CELEBS

H Keira Knightley αρνείται να συμμετάσχει από εδώ και στο εξής σε ερωτικές σκηνές με την σκηνοθετική επιμέλεια ανδρών

Όσα αποκάλυψε στο podcast του οίκου Chanel

 



 

Η Keira Knightley έχοντας μια αξιοσημείωτη καριέρα στον χώρο της υποκριτικής, με αρκετές μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες, αποφάσισε να θέσει νέους όρους και σημαντικούς περιορισμούς στα επαγγελματικά της συμβόλαιο από εδώ και στο εξής. Συγκεκριμένα, η βρετανικής καταγωγής ηθοποιός αποφάσισε να μην συμμετάσχει ξανά σε σκηνές που περιλαμβάνουν γυμνό ή σεξ και σκηνοθετούνται από άνδρες.

https://www.instagram.com/p/CB38T0jHfPn/

Όπως αποκάλυψε η 35χρόνη Knightley στο podcast του οίκου Chanel, όπου βρέθηκε καλεσμένη, αισθάνεται μεγάλη αμηχανία και άβολα όταν στόχος είναι να μαγνητίσει το ανδρικό βλέμμα. «Δεν θέλω να συμμετάσχω ξανά σε αυτές τις φρικτές σκηνές σεξ, όπου είσαι λαδωμένη και όλοι βογκάνε. Νιώθω πάρα πολύ άβολα τώρα προσπαθώντας να αποτυπώσω την ανδρική οπτική».

https://www.instagram.com/p/CCyOeydHxhT/

Μάλιστα, η ηθοποιός δήλωσε πως η μόνη εξαίρεση για να κάνει και πάλι γυμνό θα ήταν ταινία με θέμα την μητρότητα ή την αποδοχή του σώματός μας και θα είχε γυναίκα σκηνοθέτη. «Αν έφτιαχνα μία ιστορία για το ταξίδι της μητρότητας και του κορμιού, λυπάμαι αλλά θα το έκανα με γυναίκα σκηνοθέτη. Δεν έχω κάποια "απόλυτη απαγόρευση", αλλά ισχύει κατά κύριο λόγο για το ανδρικό φύλο… Είμαι μητέρα δύο παιδιών και πλέον δεν θέλω να στέκομαι γυμνή μπροστά σε μία ομάδα ξένων ανδρών».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department