Παίρνουν διαζύγιο και επίσημα η Mary-Kate Olsen και ο Olivier Sarkozy

Οι λόγοι που τους οδήγησαν στον χωρισμό

Κωνσταντίνα Κύρκου

Σε συμφωνία για το διαζύγιό τους κατέληξαν εννέα μήνες μετά τον χωρισμό τους η Mary-Kate Olsen και ο Olivier Sarkozy, αδερφός του πρώην Προέδρου της Γαλλίας, Nicola, σύμφωνα με ανακοίνωση των δικηγόρων τους. Όπως δήλωσε στο ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης, ο δικηγόρος του Sarkozy, η συμφωνία έχει πλέον ολοκληρωθεί, προσθέτοντας ότι οι τελικές λεπτομέρειες συμφωνήθηκαν. Στο ίδιο πνεύμα και η δικηγόρος, που εκπροσωπεί την πρώην ηθοποιό, νυν σχεδιάστρια μόδας, είπε ότι «όλα τα ζητήματα έχουν επιλυθεί», χωρίς να γίνονται γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες.

Έτσι έφτασαν στον χωρισμό

Οι δικηγόροι της Mary-Kate Olsen ανέφεραν τον Μάιο του 2020 η σχέση μεταξύ του πρώην ζευγαριού, «είχε καταρρεύσει ανεπανόρθωτα για μια περίοδο τουλάχιστον 6 μηνών». Δημοσιεύματα ανέφεραν τότε, ότι το τραπεζικό στέλεχος Sarkozy προτιμούσε την κοινωνικοποίηση και τις εξόδους, ενώ η Olsen ήταν «σπιτόγατος».

Ένα άλλο ζήτημα ήταν πως η πρώην ηθοποιός ήθελε ένα μωρό, ενώ για τον Sarkozy «είχε κλείσει αυτό το θέμα». Άνθρωπος από το περιβάλλον τους είχε δηλώσει τότε στο E! News: «Ένιωσε ότι είχε κλείσει αυτό το κεφάλαιο της ζωής του και δεν ήθελε να επιστρέψει. Δεν της άρεσε η ιδέα να μην μπορεί καν να σκεφτεί αυτήν τη δυνατότητα».

Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, το ζευγάρι είχε απομακρυνθεί, ενώ τελικό «χτύπημα» στον γάμο τους ήταν η απόφαση του Sarkozy να μεταφέρει την οικογένειά του στο σπίτι στα Χάμπτονς, έξω από τη Νέα Υόρκη.

Πηγή: star.gr

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares