Skip to main content

CELEBS

Demi Moore: Η απόκοσμη εμφάνισή της στην πασαρέλα «πάγωσε» το κοινό

Όλοι μιλούν για την εμφάνισή της στο fashion show του οίκου Fendi

 



 

Άναυδοι έμειναν οι fans της Demi Moore όταν την αντίκρυσαν στην επίδειξη του οίκου Fendi στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, η οποία προβλήθηκε διαδικτυακά. Το ότι αγαπά τις αισθητικές επεμβάσεις είναι χρόνια γνωστό, αλλά αυτή τη φορά η 58χρονη σταρ εμφανίστηκε με ένα τρομακτικά απόκοσμο look ανοίγοντας την επίδειξη του οίκου και ήταν… αγνώριστη! Πολλοί ήταν εκείνοι που βιάστηκαν να κάνουν λόγο για νέα πλαστική στο πρόσωπό της, όμως η αλήθεια μοιάζει να είναι άλλη. Μάλλον πρόκειται για συνειδητή επιλογή του creative director του οίκου, Kim Jones, για το μακιγιάζ της με πάρα πολύ έντονα κοψίματα contouring που μικραίνουν πολύ τα χείλη της και ανυψώνουν υπερβολικά τα μήλα του προσώπου της σαν να έχει κάνει χειρουργική επέμβαση.

https://www.instagram.com/p/CKmKt0kH2_J/

Το θέαμα ήταν προκλητικό και ίσως αυτό να επιδίωκε ο Kim Jones, όταν την προσκάλεσε μαζί με σπουδαία ονόματα του χώρου της μόδας, όπως η Bella Hadid, η Naomi Campbell, η Christy Turlinghton, η Kate Moss με την κόρη της, Lila Grace κ.ά. να κάνει πασαρέλα. Να θυμίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η εμφάνιση της Moore απασχολεί τα media. Η πολύχρονη σχέση της με τον κατά 20 χρόνια νεότερό της, Ashton Kutcher, την είχε οδηγήσει από νωρίς στην με κάθε τρόπο αναζήτηση της αιώνιας νεότητας και ομορφιάς, προκειμένου να συμβαδίζει με τον σχεδόν έφηβο αγαπημένο της.

https://www.instagram.com/p/CKjwXWynJ5J/

Το 2003 μάλιστα, η Aμερικανίδα ηθοποιός ήταν ξανά στα πρωτοσέλιδα λόγω της αισθητικής επέμβασης των 250.000 δολαρίων που έκανε προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Οι  Άγγελοι του Τσάρλι». Ήταν μια επέμβαση του τόνιζε τα έντονα ζυγωματικά της, που όπως είδαμε και στο πρόσφατο fashion show, κυριαρχούν στο πρόσωπό της. Και μπορεί μόλις βγήκε στην πασαρέλα όλοι να πάγωσαν και το χειροκτότημα να κάλυψε ένα βουητό από σχόλια, όμως η Moore δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τα σχόλια της εμφάνισής της και είναι χαρούμενη, καθώς όπως έγραψε, εκπλήρωσε ένα παιδικό της όνειρο, να περπατήσει σε πασαρέλα.

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga