Φαίη Ξυλά-Βασίλης Μίχας: Όσα είπαν οι πρωταγωνιστές του «Έρωτας με διαφορά»

Η νέα σειρά έκανε την πρεμιέρα της εχθές Πέμπτη 28/01

Τόνια Τζαφέρη

 

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της νέας σειράς του STAR, «Έρωτας με διαφορά», οι δύο πρωταγωνιστές της, Φαίη Ξυλά και Βασίλης Μίχας, βρέθηκαν καλεσμένοι στη «Φωλιά των Κου Κου». Οι δύο ηθοποιοί αναφέρθηκαν στην αγωνία που έχουν λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου σίριαλ, ενώ ανέλυσαν και τον έρωτα με διαφορά ετών, στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτή των 16 ετών, που είναι το κεντρικό θέμα της ρομαντικής κομεντί.

Η Φαίη Ξυλά που υποδύεται την 39χρονη «Ζέτα», αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι μένει με την πρώην πεθερά της, που υποδύεται η Ντίνα Μιχαηλίδου, παρότι ο σύζυγός της την εγκατέλειψε.

Kαι όταν ο Κρατερός Κατσούλης, ρώτησε τους δύο ηθοποιούς αν ποτέ οι ίδιοι είχαν μια εμπειρία αντίστοιχη με αυτή της σειράς, οι απαντήσεις είχαν ως εξής: «Ναι, εγώ πιστεύω ότι στον έρωτά δεν υπάρχουν τέτοια κολλήματα. Αν υπάρχει αυτή η έλξη… πηγαίνεις δεν κοιτάς», δήλωσε ο Βασίλης Μίχας, με τον παρουσιαστή να συμπληρώνει ότι οι γυναίκες ωριμάζουν πολύ πιο γρήγορα από τους άντρες.

Από την άλλη η όμορφη ηθοποιός εξέφρασε την άποψη ότι δεν έχει να κάνει με την ηλικία, αλλά με τη συναισθηματική ωριμότητα των ανθρώπων, την ειλικρίνεια και το πως «κουμπώνουν» μεταξύ τους.

πηγή: star.gr

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares