Skip to main content

CELEBS

Jennifer Aniston: Ποιος ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής της;

Η διάσημη ηθοποιός κάνει αποκαλύψεις. 



 

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Jennifer Aniston μίλησε για την πρώτη της αγάπη, τον σύντροφο με τον οποίο έζησε 5 ολόκληρα χρόνια. Η ηθοποιός που ακόμα δεν είχε ξεκινήσει να πρωταγωνιστεί στην σειρά Friends αποκάλυψε πως εκείνος ήταν "ο ένας", η μεγάλη της αγάπη που δυστυχώς έφυγε νωρίς από η ζωή χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο.

Σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail αποκαλύπτει πως ο χαμένος αυτός έρωτας της ηθοποιού ήταν ο συνάδελφός της Daniel Macdonald.

«Ήταν η πρώτη μου αγάπη κι είχε κρατήσει 5 χρόνια. Θα ήταν ο ένας για εμένα, αλλά ήμουν 25 και αρκετά αφελής. Θεωρώ πως εκείνος μου έστειλε τον Justin για να επανορθώσω για όλα», δήλωνε στην συνέντευξη της η Jennifer Aniston στους New York Times, αναφερόμενη στον πρώτο της σύντροφο και τον αρραβωνιαστικό της σήμερα, Justin Theroux.

Πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού αποκάλυψε στη Daily Mail πως: «Η Jennifer δεν έπαψε ποτέ να αγαπά τον Daniel αλλά τα πράγματα κινούνταν με ραγδαίους ρυθμούς στην καριέρα της τότε. Ο Daniel παντρεύτηκε αρκετά χρόνια αργότερα μια Ιταλίδα ηθοποιό και σκηνοθέτη και απέκτησε δύο παιδιά, ενώ έναν χρόνο μετά τον δικό του γάμο, παντρεύτηκε και η Jennifer με τον Brad Piit».

Ο Daniel Macdonald διαγνώστηκε με καρκίνο του εγκεφάλου το 2007 και μέσα σε λίγους μήνες πέθανε. Ήταν 46 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail όταν η Jennifer το έμαθε «ένιωσε συντετριμμένη. Πάντα είχε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της ο Daniel. Πιστεύει πραγματικά ότι την βοήθησε με κάποιον τρόπο από εκεί που βρίσκεται, να βρει τον Justin».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός