Skip to main content

CELEBS

«17 γυναίκες καταγγέλλουν πασίγνωστο ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση»

Όλο και περισσότερες είναι οι καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τον καλλιτεχνικό χώρο.



Σύμφωνα με την αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης, 17 γυναίκες πήγαν την προηγούμενη εβδομάδα σε γνωστό δικηγορικό γραφείο στο Παγκράτι με σκοπό να καταγγείλουν πολύ γνωστό Έλληνα ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση.

17 γυναίκες κατηγορούν καταγγέλλουν ηθοποιό για παρενόχληση

«Είναι ζήτημα ωρών να φτάσουν στον εισαγγελέα. Είναι κάποια κακουργήματα τα οποία δεν έχουν παραγραφεί, μπορεί να στηριχτεί κατηγορία», είπε ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης, ενώ η Φαίη Σκορδά από τη πλευρά της είπε πως γνωρίζει ότι αυτή η καταγγελία θα βρίσκεται στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) σε λίγη ώρα.

Το συγκεκριμένο όνομα ωστόσο, όπως είπε ο Λιάγκας, εμπλέκεται και σε ακόμα μία περίπτωση παρενόχλησης που συνέβη σε κεντρική σκηνή της Αθήνας πριν από μερικά χρόνια.

Όπως ανέφερε δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας, «ο άνθρωπος αυτός παρενόχλησε σεξουαλικά μια ηθοποιό που έπαιρνε μέρος στην παράσταση. Χωρίς δεύτερη σκέψη, η μεγάλη κυρία του θεάτρου, μόλις έμαθε το περιστατικό τον απέλυσε. Προς τα έξω τότε βγήκε ως ‘’συναινετικό διαζύγιο’’».

 

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Madonna: Φινάλε για την Celebration tour με πάνω από 1,5 εκ. θεατές

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η συναυλία της "βασίλισσας" της ποπ στη Βραζιλία

CELEBS

Κατερίνα Καραβάτου: Πάσχα στην εξοχή με τα παιδιά της

Το φωτογραφικό άλμπουμ από την απόδρασή τους

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός