Πώς η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher κρατάνε τα παιδιά τους απασχολημένα στην καραντίνα

Μυστικά δημιουργικής απασχόλησης με τη λάμψη του Χόλιγουντ

Αγγελική Λάλου

 

 

Η Mila Kunis και η Ashton Kutcher βρίσκουν νέους τρόπους για να διατηρήσουν τα παιδιά τους απασχολημένα σχεδόν ένα χρόνο τώρα στην καραντίνα.

Σε μια νέα συνέντευξή της η Kunis, 37 ετών, απάντησε ότι αυτή και ο σύζυγός της, 42, «προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα» όταν ρωτήθηκαν πώς είναι να έχεις μια κόρη (την Wyatt Isabelle), 6 ετών και έναν γιο (τον Dimitri Portwood), 4 ετών, εν μέσω της τρέχουσας πανδημίας του κορωνοϊού.

Για την ακρίβεια, η Kunis είπε ότι το ζευγάρι ανακάλυψε ένα έξυπνο κόλπο για να κρατήσει τα παιδιά τους στο σπίτι απασχολημένα και να μη βαριούνται.

«Έχουμε κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό», δήλωσε η ηθοποιός. «Αλλά αυτό που βρήκαμε να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και εντυπωσιακό είναι το να διαθέτεις στα παιδιά υλικά της ανακύκλωσης κι εκείνα να τα αντιμετωπίζουν με τέτοιον ενθουσιασμό σαν να βλέπουν πυροτεχνήματα. Έτσι έχουμε ένα πράγμα που ονομάζουμε Happy Trash (χαρούμενη σακούλα σκουπιδιών). Και μπορείτε να το δοκιμάσετε κι εσείς. Πραγματικά θα εκπλαγείτε».

 

 

Η Kunis πρόσθεσε «το Happy Trash είναι όταν έχεις εξαντλήσει όλες τις συνηθισμένες επιλογές, όλα τα πράγματα που κάνεις, και δίνεις στα παιδιά σου μια σακούλα χαρούμενων απορριμμάτων που είναι ανακυκλώσιμα και με τα οποία μπορούν να φτιάξουν ό,τι μπορούν να φανταστούν, από ένα ρομπότ ή ένα φρούριο, ή μια πόλη ή οτιδήποτε άλλο».

Σχεδόν 15 χρόνια αφότου πρωταγωνίστηκαν στο That '70s Show, η Kunis και ο Kutcher πρόκειται να βρεθούν ξανά στην οθόνη για μια νέα διαφήμιση Super Bowl για την Cheetos.

Και σύμφωνα με την Kunis κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, μερικά από τα κίνητρα για τη διαφήμιση είχαν να κάνουν με την ανάγκη του ζευγαριού να ξεφύγει από το lockdown με τα παιδιά τους.

«Με την καραντίνα βρεθήκαμε κολλημένοι με τα παιδιά μας για εννέα [ή] 12 μήνες σε μια στιγμή που είχαμε συνηθίσει ως "Δύο μέρες με τα παιδιά! Δύο μέρες στη δουλειά"», δήλωσε αστειευόμενη. «Το να μπορείς να βρεθείς ξανά σε γύρισμα υπό αυτές τις συνθήκες πρόσφερε και στους δυο μας ένα ωραίο διάλειμμα ελευθερίας».

Η Kunis δήλωσε ότι ο σύντομος χρόνος μακριά από τα παιδιά της ήταν «πολύ ωραίος», προσθέτοντας ωστόσο, «Λατρεύω τα παιδιά μου τόσο πολύ!" Και το να λείψω ξανά μου φάνηκε πολύ περίεργο, κι ας ήταν κάτι που είχαμε ανάγκη».

«Όλη η οικογένειά μας ήταν ήδη πολύ στενά συνδεδεμένη, οπότε αυτή η πανδημία τονώνει ακόμα περισσότερο τη συν-εξάρτησή μας», εξήγησε η Kunis. «... Δεν έχουμε αφήσει ο ένας τον άλλον. Είμαστε στο σπίτι. Ναι, ήταν πραγματικά περίεργο για τα παιδιά το ότι έπρεπε να λείψουμε. Είχαν ξεχάσει ότι πρέπει να βγαίνουμε από το σπίτι για να δουλέψουμε».

Σε όλο τον κόσμο οι γονείς με τις συνθήκες της πανδημίας ζορίζονται και πιέζονται πάρα πολύ. Φαίνεται ότι οι γονεϊκές δυσκολίες δεν κάνουν διακρίσεις και δυσκολεύονται ακόμα και οι διάσημοι γονείς του Χόλιγουντ. Τα παιδιά από την άλλη συνεχίζουν και σε αυτές τις καταστάσεις να μας δίνουν πολύτιμα μαθήματα, αποδεικνύοντας ότι δεν χρειάζονται πολλά ή ακριβά πράγματα για να είναι ευτυχισμένα: ακόμα και μια σακούλα με ανακυκλώσιμα υλικά αρκεί – σε συνδυασμό με φαντασία, όρεξη για παιχνίδι και κοινό χρόνο με τους γονείς τους!

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares