Μάρκος Σεφερλής: Στο τιμόνι του "Πρωινό mou";

Την αποκάλυψη έκανε ο Θανάσης Πάτρας

Αναστασία Τουρούτογλου

Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε εχθές στην εκπομπή του Θανάση Πάτρα «Τα λέμε» στον σταθμό Ε και μίλησε για τις αρχικές συζητήσεις του με τους υπεύθυνους του Mega gia μια εκπομπή stand up comedy, η οποία θα προβαλλόταν το βράδυ. Ο Μάρκος Σεφερλής ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιέφερε να κάνει πολιτική σάτιρα, σαν κι αυτή που παρουσιάζει ο Λάκης Λαζόπουλος, αλλά είχε στο μυαλό του κάτι διαφορετικό.

Στην πορεία των διαπραγματεύσεων, όμως, έπεσε η πρόταση να κάνει την πρωινή εκπομπή που καναλιού κάτι που απ' ότι φαίνεται τον βρίσκει απόλυτα σύμφωνο: «Αν όλα πάνε καλά θα κάνω το «Πρωινό mou» στο Mega», δήλωσε.  Ο δημοφιλής performer βέβαια τόνισε πως δεν θα αντικαταστήσει τον Πέτρο Κωστόπουλο στην παρουσίαση εννοώντας πως θα κάνει ένα τελείως διαφορετικό πρωινό και δεν θα ακολουθήσει την… πεπατημένη. Ο Θανάσης Πάτρας θέλοντας να βγάλει ακόμα μια είδηση τον ρώτησε αν θα δούμε δίπλα του τη σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά – συνηθίζεται εξάλλου – με τον Μάρκο Σεφερλή να απαντά: «Σου δίνω είδηση. Αν τελικά γίνει η εκπομπή στο πρώτο επεισόδιο η Έλενα θα είναι και έγκυος. Είναι της μόδας, πουλάει η εγκυμοσύνη, θα την αφήσω έγκυο», είπε γελώντας.

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις όμως δεν τελείωσαν εδώ αφού ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε πως του έχει γίνει πρόταση και για το Δέστε Τους στον Alpha κάτι που μάλλον δεν θα προχωρήσει...

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares