Skip to main content

CELEBS

"Free Britney": Ξεσηκωμός στο Hollywood υπέρ της Britney Spears μετά την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της

Το νέο κίνημα ενάντια στον πατέρα της και την κακοδιαχείριση της τραγουδίστριας



 

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε, πως η δημοφιλής τραγουδίστρια, Britney Spears, ετοιμάζει ντοκιμαντέρ, το οποίο εξιστορεί την ζωή της και κυρίως την σχέση με τον πατέρα της, το κοινό δεν μπορούμε να κρύψει την ανυπομονησία του για την πρεμιέρα.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο ‘’Framing Britney Spears", είναι παραγωγή των New York Times και εστιάζει στην δικαστική διαμάχη που υπάρχει ανάμεσα σε εκείνη και τον πατέρα της. Ξεκινά με μία αναδρομή από τη άνοδο της καριέρας της έως τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια. Εστιάζει στον πατέρα της, Jamie Spears, ο οποίος εδώ και 12 χρόνια θεωρείται νομικός κηδεμόνας της και διαχειρίζεται τα οικονομικά της, υποστηρίζοντας πως η κόρη του δεν έχει την ψυχική υγεία για να το κάνει.

Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Spears, έκανε πρεμιέρα στο Hulu, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου και ήδη έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις και ένα ολόκληρο κίνημα "Free Britney", υπέρ της τραγουδίστριας. Στους υποστηρικτές ανήκουν και πολλοί celebrities, όπως η Sarah Jessica Parker, Kacey Musgraves και Miley Cyrus.

https://www.instagram.com/p/CKxFtf1gPfL/

"Το κεντρικό μυστήριο της ταινίας μας είναι ότι ζει την ζωή μίας πολυάσχολης pop star, και πάλι όμως μας λένε ότι βρίσκεται συνέχεια σε κίνδυνο. Κάθε χρόνο  βγάζει εκατομμύρια δολάρια, παρ’ ολ’ αυτά ισχυρίζονται ότι είναι ανίκανη να πάρει αποφάσεις για τη ζωή της. Είναι τόσο μεγάλη η διαμάχη που είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί αυτό συμβαίνει και γιατί τα δικαστικά έγγραφα είναι απόρρητα", δήλωσε χαρακτηριστικά η σκηνοθέτης της ταινίας, Samantha Stark, στο Variety.

Επί 13 χρόνια, όλα τα έσοδα της pop star, διαχειρίζεται ο πατέρας της και μία γυναίκα που έχει επιλέξει ο ίδιος για τη φροντίδα της. Η περιουσία της Britney Spears υπολογίζεται στα 59 εκατομμύρια δολάρια, αλλά λόγω της ψυχικής αστάθειας της όπως υποστηρίζει ο Jamie Spears, η ίδια δεν μπορεί να διαχειριστεί το παραμικρό μόνη της. Δεν μπορεί να κυκλοφορήσει μόνη της εκτός σπιτιού χωρίς άδεια, δεν μπορεί να συναντήσει κανέναν χωρίς να το γνωρίζει ο πατέρας της ή η συγκεκριμένη γυναίκα, ενώ μέχρι πρόσφατα δεν είχε καν το δικαίωμα να επιλέξει μόνη της τον δικηγόρο που θα την υπερασπιστεί.

https://www.instagram.com/p/CKhcWm_Akpx/

Και όλα αυτά, την ώρα που η Britney, συνεχίζει να εργάζεται κανονικά, κερδίζοντας πολλά εκατομμύρια. Κυκλοφόρησε τα τελευταία χρόνια, τρία άλμπουμ, κάνοντας εντυπωσιακά lives και συμμετέχει ως κριτής στο X-Factor. Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας, βρίσκονται στο πλευρό της υποστηρίζοντας πως ο πατέρας της την έχει παγιδεύσει, προκειμένου να την εκμεταλλεύεται οικονομικά και μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ, όλο και περισσότεροι βρίσκονται στο πλευρό της Britney.

Στο ντοκιμαντέρ υπάρχουν και περιπτώσεις, οι οποίες αναδεικνύουν πόσο της έχουν επιτεθεί τα μέσα κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Από την σεξιστική αντιμετώπιση του τύπου που την έκρινε για τη σεξουαλικότητα της, μέχρι την επιλόχειο κατάθλιψη που βίωσε. Πλέον φαίνεται πως παρότι, η πορεία της Britney Spears δεν ήταν καθόλου εύκολη, είναι έτοιμη να σταθεί στα πόδια της και να διεκδικήσει όλα όσα της ανήκουν.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

Προτεινόμενα

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών