Skip to main content

CELEBS

Ένα δεύτερο ντοκιμαντέρ για την Britney Spears έρχεται, αυτή τη φορά από το Netflix

Με τους fans της να αδημονούν για το μεγάλο τους αστέρι


Ρόμυ Μελάνι

Και δεύτερο φιλμ για την Britney Spears που ελπίζει να ανταγωνιστεί με το δημοφιλές ντοκιμαντέρ της streaming πλατφόρμας Hulu, το «Framing Britney Spears», καθώς το Netflix τώρα εργάζεται στο δικό του δημιούργημα  για την ποπ σταρ. Σύμφωνα με το Bloomberg, η σκηνοθέτης Erin Lee Carr σκηνοθετεί το δικό της ντοκιμαντέρ της Spears για το Netflix - ένα έργο που ξεκίνησε πριν από το ντεμπούτο του "Framing Britney Spears" νωρίτερα αυτό το μήνα-.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Metro Magazine (@metromagph)


Η  Carr είναι διάσημη για τα true crime ντοκιμαντέρ και για την προηγούμενη σκηνοθεσία των μίνι σειρών του Netflix, "How to Fix a Drug Scandal" και του ντοκιμαντέρ της HBO "At the Heart of Gold", σχετικά με το σκάνδαλο που περιβάλλει τον ιατρό Larry Nassar και την αμερικανική ομάδα γυμναστικής των ΗΠΑ.
Δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τη συγκεκριμένη εστίαση του νέου πρότζεκτ  του Netflix, το οποίο το Bloomberg δήλωσε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν έχει βγάλει ακόμα  ημερομηνία προβολής. Το "Framing Britney Spears", το οποίο προέρχεται από τους The New York Times και το FX, επικεντρώθηκε στην σχέση της ποπ σταρ που ελέγχεται από τον πατέρα της, Jamie Spears.
Γιατί μια 37χρονη ποπ σούπερ σταρ, μια πολυεκατομμυριούχος με μια σειρά από πλατινένιους δίσκους, χρειάζεται έναν κηδεμόνα που να φροντίζει τα οικονομικά της; Το φιλμ αναφέρθηκε και στο κίνημα "Free Britney" που περιβάλλει τη δικαστική της μάχη. Όμως, το ντοκιμαντέρ ρίχνει επίσης φως στο πώς τα μέσα ενημέρωσης είχαν εμμονή για την Spears για χρόνια και τις συχνά μισογυνιστικές αφηγήσεις στην κάλυψη που ακολούθησαν. Η όλη προσοχή στο ντοκιμαντέρ οδήγησε ακόμη και  τον Justin Timberlake, ο οποίος κάποτε είχε σχέση με την Spears, να ζητήσει συγγνώμη τόσο για την ίδια, όσο και για την Janet Jackson για το πώς «επωφελήθηκε από ένα σύστημα που συγχωρεί το μισογυνισμό  και τον ρατσισμό».

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department