Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef 5

Με τις δύο κοπέλες, την Κωνσταντίνα και τη Χριστίνα, να παραμένουν ασφαλείς στο σπίτι του MasterChef 5 μετά τη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, η πρώτη αποχώρηση «παίχτηκε» ανάμεσα στον Σερόπ και τον Πάνο

allyou.news

Οι τρεις κριτές ζήτησαν από τους δύο σεφ να αναλύσουν το πιάτο τους, με τον Σωτήρη Κοντιζά να κάνει τη δική του κριτική.

Ο σεφ και κριτής σχολίασε τις παρασκευές και των δύο παικτών, με το… παιδικό λάθος του κόκκου καφέ που βρέθηκε στο πιάτο να είναι ένας από τους λόγους της αποψινής, πρώτης αποχώρησης.

«Οριακά, πραγματικά οριακά αυτός που φεύγει με λίγο χειρότερη προσπάθεια σήμερα, είναι ο… είναι νωρίς το ξέρω, αλλά είναι ο Σερόπ!», ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Δεν περίμενα να φύγω εγώ σήμερα, αλήθεια. Μου έχει πέσει…. βουνό. Ήταν κάτι που πραγματικά δεν περιμένω. Ακόμα και στην πλάκα που κάναμε δεν το πίστεψα μια στιγμή», είπε ο Σερόπ αμέσως μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του, συμπληρώνοντας φανερά συγκινημένος στους κριτές: «Νιώθω πολύ στεναχωρημένος που έφυγα τόσο γρήγορα… ωραίο το ταξίδι, δύσκολο, αλλά όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Όλα καλά, ωραία εμπειρία… ήθελα λίγο παραπάνω».

Ο Πάνος Ιωαννίδης τόνισε την εντιμότητα και την ειλικρίνεια του Σερόπ με τον Σωτήρη Κοντιζά να συμφωνεί τη στιγμή που τον αποχαιρετούσαν και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του λέει «εις το επανιδείν».

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

 

Πηγή: star.grAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares