Skip to main content

CELEBS

Kendall Jenner: "Εχω κι εγώ κακές ημέρες"

Το μοντέλο απάντησε στα σχόλια μετά την πρόσφατη viral φωτογράφηση της


Ρόμυ Μελάνι

Το supermodel άνοιξε μεγάλο θέμα στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την εικόνα του σώματος aka body shaming. Mε τους περισσότερους από τους followers να ρίχνουν βροχή υπαινιχτικά σχόλια. Ο λόγος ήταν η φωτογράφηση της για την τελευταία συλλογή εσωρούχων Skims της μεγάλης της αδερφής Kim Kardashian, που όπως οι φαν δήλωσαν τους έκανε να αισθάνονται ανασφαλείς. Οι φωτογραφίες της capsule collection έγιναν πολύ γρήγορα viral, τραβώντας μεγάλη προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Kim, η Kylie και η Kendall να λανσάρουν τη σειρά Fits Everybody του brand, η οποία διαθέτει πολλά sexy κομμάτια. Η Kendall μοιράστηκε φωτογραφίες της φορώντας ένα κόκκινο ιδιαίτερα προκλητικό lingerie σετ, προσελκύοντας πολλά αρνητικά σχόλια από τους θαυμαστές της. Αρκετοί την κατηγόρησαν για κατάχρηση του photoshop.



Όταν κάποια φαν έγραψε στο Twitter "όποιος έχει 99 προβλήματα και μοιάζει με την Kendall Jenner θα τα λύσει όλα", το μοντέλο απάντησε για να της υπενθυμίσει ότι "ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα -ναι, ακόμα και τα supermodels όπως η ίδια η Kendall. (Και FWIW, κανένα σώμα δεν καθορίζει την αξία του ανθρώπου)".
«Είμαι ένα εξαιρετικά τυχερό κορίτσι», πόσταρε η  Kendall. «Εκτιμώ όλα όσα έχω. Αλλά θέλω να ξέρεις ότι έχω και εγώ κακές μέρες και ότι σε ακούω! Είσαι όμορφη όπως είσαι!!! Δεν είναι πάντα τόσο τέλειο όσο φαίνεται".


Με ένα γρήγορο σκρολάρισμα στις απαντήσεις καταλαβαίνεις ότι πολλοί θαυμαστές αισθάνονται εμπνευσμένοι από τα λόγια της, με κάποιους να δημοσιεύουν τις δικές τους selfies στις αναφορές της. «Η αυτοπεποίθησή μου ανέβηκε μετά την Kenny J, να λέει ότι έχει και αυτή κακές μέρες», έγραψε μια φαν στο Twitter με πολλά emoji thumbs up μαζί με μια selfie στον καθρέφτη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)


Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kendall αντιμετώπισε τους δικούς της προβληματισμούς σχετικά με την εικόνα του σώματος. Σε μια παλιότερη συνέντευξη στο The Telegraph, το μοντέλο και reality star εξήγησε ότι μερικές φορές αισθάνεται ότι δεν ταιριάζει με τις υπόλοιπες αδελφές της λόγω του σωματότυπου της. «Οι αδερφές μου είναι πολύ πιο θηλυκές από εμένα», εξήγησε τότε. "Έχουν καμπύλες και στήθος αλλά εγώ όχι. Μεγαλώνοντας σαν ένα αδύνατο μικρό κοριτσάκι, έβλεπα τις αδερφές μου και πάντα σκεφτόμουνα, "Ω, όχι, υποτίθεται ότι κάποτε θα είμαι πιο σέξι σαν κι αυτές;"
Αλλά τελικά η Kendall κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είναι σημαντικό να έχει τη δική της ταυτότητα - και είναι εντάξει αν είναι διαφορετική από τα άλλα μέλη της οικογένειάς της. «Δεν μοιάζω απαραίτητα πολύ με εκείνες», είπε. "Μου αρέσει που όλες έχουμε το δικό μας vibe. Μου αρέσει να κάνω διαφορετικά πράγματα. Και αυτό είναι εντάξει. "

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

CELEBS

Στέφανος Κορκολής: «Δεν ξεπέρασα τον καρκίνο, ακόμα έχω κι ακόμα το παλεύω»

Όσα αποκάλυψε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης σε νέα του συνέντευξη

Προτεινόμενα

FITNESS

5 ιδανικά είδη άσκησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης

Για να διατηρηθείς ενεργή και γεμάτη ευεξία τους μήνες που περιμένεις το μωρό σου

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το πόδι του έσπασε ο Kid Cudi μετά την πτώση του από τη σκηνή του Coachella 2024

Ο rapper μπήκε τελευταία στιγμή στο line-up του δημοφιλούς φεστιβάλ για να εμφανιστεί το δεύτερο Σαββατοκύριακό του