Skip to main content

CELEBS

Billie Eilish: "Η επιτυχία δεν είναι πάντα τόσο υπέροχη όσο φαίνεται"

Η διάσημη performer δήλωσε ότι ήταν "πραγματικά σε κατάθλιψη" ως νεαρή έφηβος


Ρόμυ Μελάνι

Η Billie Eilish φαίνεται να τα έχει όλα μόλις 19 ετών. Όμως, η διάσημη performer πρόσφατα μίλησε, για το πώς η επιτυχία δεν είναι πάντα τόσο υπέροχη όσο φαίνεται, δηλώνοντας ότι υπέφερε από κατάθλιψη κατά τα πρώτα χρόνια της ως ερμηνεύτρια. "Ήμουν 14, 15 και μετά 16 περιοδεύοντας για πρώτη φορά και ήμουν επίσης με πολλά προβλήματα, επειδή ήμουν 14, 15, 16 όπως το βίωνα", είπε στο podcast Smartless που την φιλοξένησαν οι Jason Bateman, Sean Hayes και Will Arnett. "Εκανα τόσα πολλά και ήμουν πολύ μικρή για όλο αυτό το τεράστιο της δόξας. Ξαφνικά δεν είχα φίλους γιατί ήμουν διάσημη και έφευγα όλη την ώρα σε tour και ήταν περίεργο. Ήταν πραγματικά περίεργο."

 

"Όταν είσαι σε αυτή την ηλικία, δεν ξέρεις πραγματικά πώς να μιλήσεις στους  μεγάλους και δεν ξέρουν κι εκείνοι πώς να σου μιλήσουν. Και τ’ άλλα παιδιά στην ηλικία μου που ήμουν φίλη τους, μου είπαν πως δεν μπορούν να σταματήσουν τη ζωή τους και να περιμένουν να επιστρέψω για να κάνουν πράγματα μαζί μου ξανά". Τονίζοντας ότι έχασε την επαφή με όλους τους φίλους κατά τη διάρκεια της διαδρομής της.
https://www.instagram.com/p/CK1nB76FONU/
"Προφανώς κανείς δεν πρέπει να το κάνει αυτό. Τα πράγματα συμβαίνουν και προχωράς με τη ζωή σου με ή χωρίς κάποιον. Αλλά ήταν πραγματικά δύσκολο για μένα γιατί απλά δεν ήξερα πώς να μιλήσω με κάποιους από τους συνεργάτες μου. Όλοι ήταν άνω των 40 και εγώ 14, 15 και απλά δεν το έκανα.
Το αυστηρό πρόγραμμα της καριέρας της, επηρέασε επίσης την υγεία της, εξηγώντας ότι συχνά αρρώσταινε όποτε έπρεπε να καταβάλλει έξτρα ενέργεια για τον Τύπο και τις παραστάσεις της. Τελικά, έφτασε σε ένα σημείο όπου "δυσαρέστησε" τόσο την καριέρα που έκανε για να κάνει τα όνειρά της να συμβούν, όσο και τη φήμη που ήρθε με την επιτυχία της.
Μετά από λίγα χρόνια που τα βρήκε κάπως με τη ζωή της, ως η Billie Eilish που 76 εκατομμύρια άνθρωποι ακολουθούν στο Instagram και δουλεύοντας για όλα αυτά που έρχονται μετά από τόση έκθεση, η 19χρονη δηλώνει ότι βίωσε μια σημαντική αλλαγή στη νοοτροπία της. Σήμερα φαίνεται να εκτιμά περισσότερο την ικανότητα της να μετατρέψει το πάθος της σε δουλειά και τον θετικό αντίκτυπο που μπορεί να κάνει με αυτήν."Νομίζω ότι αυτό είναι, πως πρέπει να γνωρίζεις ότι διαθέτεις,  ένα απίστευτο πράγμα που πρέπει να κάνεις πραγματικότητα"

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

Προτεινόμενα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα