Skip to main content

CELEBS

Η Olivia Wilde αποθεώνει τον σύντροφό της Harry Styles

Η ονειρεμένη ‘’Hollywood style’’ φωτογραφία και η στήριξη σε γυναίκες πρωταγωνίστριες



 

Η σχέση τους έγινε γνωστή πριν λίγο καιρό, μετά την οριστικοποίηση του χωρισμού της Olivia, από τον Jason Sudeikis. Η 37χρονη ηθοποιός και ο 27χρονος σταρ είναι μαζί και αποτελούν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα,  νέα ζευγάρια του Χόλυγουντ.  Δεν διστάζουν να δείξουν δημόσια τον ενθουσιασμό τους και συνεχίζουν να εκπλήσσουν ευχάριστα τους θαυμαστές τους με τις νέες δημοσιεύσεις και εμφανίσεις τους. Η σχέση τους όμως, δεν είναι μόνο προσωπική, αφού συνεργάζονται και επαγγελματικά. Η Wilde σκηνοθετεί την νέα ταινία ‘’ Don’t Worry Darling’’, στην οποία συμμετέχει και ο Harry Styles.

Μέσα από μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, η Olivia θέλησε να αποθεώσει τον σύντροφό της και  η είδηση έγινε γρήγορα viral. Συγκεκριμένα μίλησε για την στάση του Styles, απέναντι στις γυναίκες ηθοποιούς επιλέγοντας να παίξει δεύτερο ρόλο. “Είναι δύσκολο να βρεις ηθοποιούς που αναγνωρίζουν ότι μπορεί να αξίζει να επιτρέψεις στις γυναίκες να φαίνονται μπροστά”, αναφέρει.

https://www.instagram.com/p/CLUy-huHjLK/

“Λιγότερο γνωστό γεγονός: οι περισσότεροι άνδρες ηθοποιοί δεν παίζουν δεύτερους ρόλους σε ταινίες με γυναίκα πρωταγωνίστρια. Η βιομηχανία τους έχει μεγαλώσει με το να πιστεύουν πως κάτι τέτοιο θα μείωνε τη ισχύ τους (και οικονομικά) και αυτός είναι ο λόγος που δύσκολα προσλαμβάνονται για ταινίες με ιστορίες γυναικών στο επίκεντρο”.

“Ο Ηarry Styles, ο Jack μας, όχι μόνο επέτρεψε στην υπέροχη @florencepugh να είναι στο κέντρο της σκηνής ως Alice αλλά γέμισε κάθε σκηνή με αίσθηση της ανθρωπιάς. Μπήκε στην παρέα μας με ταπεινοφροσύνη και χάρη και μας ξετρέλανε με το ταλέντο, τη ζεστασιά και το να μπορεί να οδηγεί ανάποδα”.

Όπως είναι λογικό η φωτογραφία κέρδισε εκατομμύρια likes και σχόλια, εκ των οποίων ξεχώρισε το σχόλιο της Liz Plank: “Αν θέλουμε τα κορίτσια να μεγαλώνουν γνωρίζοντας ότι μπορούν να είναι πρωταγωνίστριες, θα πρέπει να μεγαλώσουμε τα αγόρια γνωρίζοντας ότι μπορούν να παίξουν δεύτερους ρόλους”.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ιωάννα Μαλέσκου: Η τρυφερή ανάρτηση για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της

Ξεχωριστή ήταν η Κυριακή του Πάσχα για την παρουσιάστρια

CELEBS

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά λιγο πριν γεννήσει

Έτσι πέρασε την Κυριακή του Πάσχα η εγκυμονούσα ηθοποιός

CELEBS

Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα: Χώρισαν μετά από 11 μήνες σχέσης!

Η ανάρτηση της τενίστριας στα social media για τον χωρισμό τους

Προτεινόμενα

CELEBS

Ιωάννα Μαλέσκου: Η τρυφερή ανάρτηση για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της

Ξεχωριστή ήταν η Κυριακή του Πάσχα για την παρουσιάστρια

DO IT YOURSELF

Το εσώρουχο που πρέπει να φοράς κάτω από φορέματα

Σμιλεύει το σώμα και κρύβει την κυτταρίτιδα και τις ατέλειες

CELEBS

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά λιγο πριν γεννήσει

Έτσι πέρασε την Κυριακή του Πάσχα η εγκυμονούσα ηθοποιός