Skip to main content

CELEBS

Κώστας Βουτσάς: Ντοκιμαντέρ για τον σπουδαίο ηθοποιό

Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 26 Φεβρουαρίου, συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη στιγμή που «έφυγε» από τη ζωή ο Κώστας Βουτσάς



Η κόρη του, Θεοδώρα Βουτσά, θέλησε να μοιραστεί στιγμές από τη ζωή του «αιώνιου έφηβου» του ελληνικού κινηματογράφου ετοιμάζοντας ένα ντοκιμαντέρ.

Σύμφωνα με όσα είπε η Δήμητρα Καλφούτζου στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» θα αναδείξει άγνωστες πτυχές του σπουδαίου ηθοποιού.

Θα παρακολουθήσουμε αντίστροφα κάποιες στιγμές συγκίνησης της ζωής του μεγάλου κωμικού με βασικό σημείο αναφοράς τις ημέρες που ο ηθοποιός βρέθηκε στην εντατική.

Η Θεοδώρα Βουτσά, η οποία πριν από λίγο καιρό μετακόμισε από την Ολλανδία, όπου ζούσε μόνιμα με την οικογένειά της, στη Σιγκαπούρη, αποφάσισε να πραγματοποιήσει το αφιέρωμα στον πατέρα της.

Όσοι το παρακολουθήσουν θα γνωρίσουν άγνωστες ιστορίες από την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του Κώστα Βουτσά.

Στο ντοκιμαντέρ θα μιλήσει και η δεύτερη σύζυγός του, Θεανώ Παπασπύρου, μητέρα της Θεοδώρας και της Νικολέττας Βουτσά.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.