Skip to main content

CELEBS

Χρυσές σφαίρες 2021: Ανακοινώθηκαν τα stars της τελετής

Ανάμεσά τους ο Joaquin Phoenix και η Renne Zellweger


Ρόμυ Μελάνι

Λίγες μέρες έχουν απομείνει για την τελετή των 78ων ετήσιων βραβείων  Χρυσές Σφαίρες και ανακοινώνεται η πρώτη παρτίδα παρουσιαστών.  Το Hollywood Foreign Press Association (HFPA) θα μοιράσει τα τρόπαια στις 28 Φεβρουαρίου 2021.
Η λαμπερή, πολυαναμενόμενη παράσταση θα ενώσει αρκετούς υποψηφίους και νικητές από την τελευταία σεζόν των βραβείων: Η λίστα με τα stars περιλαμβάνει μερικούς από τους μεγάλους νικητές αλλά και υποψήφιους του περασμένου χρόνου. Συμπεριλαμβανομένων των Joaquin Phoenix και Renne Zellweger, που και οι δύο κέρδισαν το Golden Globes το 2020, για τους ρόλους τους στο "Joker" και "Judy " αντίστοιχα. Η Awkwafina είναι επίσης μία από τις παρουσιαστές, αφού πέρυσι, έγραψε ιστορία κερδίζοντας  την πρώτη της Χρυσή Σφαίρα για το "The Farewell". Το "Barb and Star" κατευθύνεται ολοταχώς προς τις Χρυσές Σφαίρες και οι ηθοποιοί Kristen Wiig και Annie Mumolo θα είναι μεταξύ των παρουσιαστών στην επερχόμενη τελετή.
Η ταινία κυκλοφόρησε μόλις την περασμένη εβδομάδα και αρκετοί ήδη την αποκαλούν cult classic φιλμ. Έρχεται 10 χρόνια μετά την επιτυχία του συγγραφικού διδύμου "Bridesmaids".
Περισσότεροι παρουσιαστές όμως θα αποκαλυφθούν μέσα στην εβδομάδα πριν από τη μεγάλη βραδιά.
"Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τους Joaquin Phoenix, Renée Zellweger, @awkwafina, Cynthia Erivo, Kristen Wiig και Annie Mumolo ως παρουσιαστές στο #GoldenGlobes!" Δημοσίευσαν  στον επίσημο λογαριασμό τους στο twitter.

Οι Χρυσές σφαίρες, θα είναι bicoastal για πρώτη φορά, με την Tina Fey και την Amy Poehler να υπηρετούν την τελετή ως οικοδέσποινες, από διαφορετικά μέρη. Η Tina Fey να παρουσιάζει από το Rainbow Room της Νέας Υόρκης και η Amy Poehler από το Beverly Hilton στο Λος Αντζελες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Golden Globes (@goldenglobes)

Η Jane Fonda θα λάβει φέτος το βραβείο Cecil B. DeMille. Έχει κερδίσει τις Χρυσές Σφαίρες για την ηθοποιία της στο "Klute", στο "Julia" και στο "Coming Home".

Ο Norman Lear θα τιμηθεί με το βραβείο Carol Burnett, αντίστοιχο και το ίδιο βαρυσήμαντο του βραβείου DeMille που επικεντρώνεται στις επιτυχίες μιας ολόκληρης ζωής αφιερωμένης στην τηλεόραση. Ο συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός είναι έξι φορές νικητής του θεσμού. Το Netflix κυριάρχησε στις υποψηφιότητες νωρίτερα αυτό το μήνα, με την ταινία «Mank» και την τηλεοπτική σειρά «The Crown» ανάμεσα στους κορυφαίους υποψηφίους.

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30