Δ. Παπαδήμα: «Δέχθηκα ανήθικη πρόταση. Θα δώσω ονόματα στον εισαγγελέα»

Όσα αποκάλυψαν γνωστοί ηθοποιοί για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχθηκαν

allyou.news
 

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκαναν πασίγνωστοι ηθοποιοί στο Star και την Άννα Σταματιάδου. Όπως είπαν έχασαν δουλειές επειδή δεν αποδέχθηκαν σεξουαλικές προτάσεις, ενώ δέχθηκαν μέχρι και απειλές σε περίπτωση που μιλούσαν.

Δήμητρα Παπαδήμα: «Σκηνοθέτης μου ζήτησε να κάνουμε τρίο»

Πιο σκληρές ιστορίες έχει ζήσει, όπως εξομολογείται αποκλειστικά στο Star και η ηθοποιός και συγγραφέας Δήμητρα Παπαδήμα στο δρόμο για το όνειρο της. Η περιγραφή της σοκάρει.

«Ηθοποιός και μεγάλη γυναίκα τώρα πια, μου ζήτησε να κάνω τρίο με σκηνοθέτη τηλεοπτικό, ένα ανθρωπάκι κι αυτός. Αυτός ήθελε εμένα. Και της είπε "αν την καταφέρεις και τη φέρεις", καθώς είχε βρει ένα σπίτι εδώ παρακάτω από εμένα. Κι αυτό αν ο εισαγγελέας με ακούσει που θα το πω, παρακαλώ να με καλέσει. Μου ζητήθηκε να κάνω τρίο για να την κρατήσει στη δουλειά. Για να την ξυπνήσω της λέω , "μα ειναι δυνατόν αυτός ο σκηνοθετάκος, από αυτόν εξαρτάται αν θα μείνεις στη δουλειά; Όσο αναστατώθηκα εγώ, έχοντας το τηλέφωνο δίπλα μου σε παράσταση του παιδιού μου που πήγαινε έκτη δημοτικού τότε, έχοντας γυρίσει από γύρισμα στη "Βερα στο δεξί" που έπαιζα. Και να έχω τον Γιάννη (Μποστατζόγλου) δίπλα μου και να μου λέει "τι σου λέει, τι σου λέει;" . Εγώ, δηλαδή, τι βιασμό υπέστην εκείνη τη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά για την εμπειρία της.

Περίπου 15 χρόνια μετά, παρά τις απειλές και τους εκβιασμούς, η Δήμητρα Παπαδήμα είναι έτοιμη να καταθέσει όλα όσα βίωσε στις αρχές, όπως είπε η ίδια.

Κατερίνα Τσάβαλου: «Σε εκβιάζουν με την εξουσία τους»

Η Κατερίνα Τσάβαλου πάθαινε κρίσεις πανικού λόγω εργασιακού εκφοβισμού. Σήμερα, χωρίς φόβο, ενώνει τη φωνή της με όλα τα θύματα για να έρθει φως μετά το σκοτεινό βαρύ σύννεφο που έχει πέσει πάνω από το θέατρο.

«Δεν μπορείς να μιλήσεις, γιατί όταν είναι άνθρωποι που έχουν την εξουσία και εσύ ζεις από αυτή τη δουλειά και λες τώρα και σε ποιον να το πω, θα με βγάλουν τρελή. Εγώ εκεί που έπρεπε να μιλήσω έχω μιλήσει και στο σωματείο μου και σε όλα. Εύχομαι να βγουν όλα μα όλα στο φως... Να φύγει η σαπίλα», δήλωσε. ...

 

Πηγή: star.grAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares