Skip to main content

CELEBS

Anne Hathaway: «Μην τα παρατάς ποτέ!»

"Το ότι δεν ήμουν η πρώτη επιλογή για το The devil wears Prada, δεν σήμαινε τίποτα"


Ρόμυ Μελάνι

 

Υπάρχουν μερικά "τι θα γινόταν εάν" που πλανώνται στην ιστορία του Χόλιγουντ, που τόσο ουσιαστικά αναδιαμορφώνουν την άποψή μας για το πώς θα μπορούσε να ήταν ο λαμπερός κόσμος του θεάματος. Κι όταν μάλιστα και  η ίδια η πραγματικότητα φαίνεται ξαφνικά δυσάρεστα εύπλαστη. Δεν είσαι πλέον σε συμπαγές έδαφος. Αυτός είναι ο τρόπος που πολλοί θεατές του RuPaul -στο πολύ πετυχημένο show του Drag Race- αισθάνθηκαν το βράδυ που η Anne Hathaway έκανε ένα guest μέσω του Zoom. Η Χολιγουντιανή σταρ, μέσω video call, βρέθηκε για να χαιρετήσει τις διαγωνιζόμενες βασίλισσες του show και να τους προσφέρει κάποια ενθαρρυντικά λόγια.



Αποκάλυψε ότι σχεδόν δεν πέρασε καν από casting για το ρόλο της  Andy στο The Devil Wears Prada! Η Anne Hathaway είναι γνωστό σκληρό καρύδι όσον αφορά τη βιομηχανία του κινηματογράφου. Η ίδια, 38 ετών σήμερα, εξομολογήθηκε στην εκπομπή πως έπρεπε να δώσει τον αγώνα της για να συμμετάσχει στο comedy-drama του 2006.  Αποκαλύπτοντας κατά τη διάρκεια της εμφάνισης στον  RuPaul ότι ήταν η ένατη στην σειρά για τον ρόλο της Andy Sachs, απέναντι από τη Meryl Streep στην fashion ταινία.
https://www.instagram.com/p/CLmXXA8A3S7/?utm_source=ig_web_copy_link
Η Hathaway δεν είπε ποιες ήταν οι πρώτες οκτώ επιλογές… Ρωτήθηκε επίσης αν αυτός ήταν ο ρόλος όπου έπρεπε να πολεμήσει "με δόντια και με νύχια" στο οποίο η ηθοποιός απάντησε αστεία: "Πόσο χρόνο έχετε;". Αν και ένατη επιλογή, εξήγησε   σε όλους,  πώς μέσα της τότε είχε πειστεί ότι θα έπαιρνε το ρόλο." Αλλά τότε ξαφνικά το κατάλαβα! Είπα στον εαυτό μου: Περίμενε εκεί, μην τα παρατάς ποτέ. "
Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη επιλογή για το συγκεκριμένο ρόλο ήταν η Rachel McAdams λόγω της επιτυχίας της στο The Notebook και το Mean Girls, αλλά η ίδια την απέρριψε επανειλημμένα. Η Juliette Lewis και η Claire Danes συμμετείχαν επίσης σε ακρόαση.
Η Hathaway  έχει δηλώσει ξανά στον διεθνή τύπο, πόσο σκληρά έπρεπε να δουλέψει για να πάρει τον ρόλο. "Έπρεπε να είμαι υπομονετική", είχε τονίσει σε συνέντευξή της. "Το ότι δεν ήμουν η πρώτη επιλογή δεν σήμαινε τίποτα για μένα". Η ηθοποιός πρόσθεσε ότι έγραψε τις λέξεις "προσέλαβε με" στην άμμο ενός zen φυτού, στο αίθριο του γραφείου που πραγματοποιήθηκε η συνάντηση για την ταινία για να τραβήξει την προσοχή του ρόλου.
Στη συνέχεια, η Hathaway θυμήθηκε τη στιγμή που ανακάλυψε ότι πήρε το ρόλο. "Έβαλα ένα πουκάμισο", είπε." "Είχα μερικούς φίλους σπίτι. Θυμάμαι να τρέχω στο σαλόνι μου, μισό ντυμένη, ουρλιάζοντας - πήρα το The Devil Wears Prada! Πήρα το The Devil Wears Prada!"
Κι εμείς θα πούμε απλώς, πως, όταν η Anne Hathaway μοιράζεται εμπνευσμένες ιστορίες για το Χόλιγουντ, συμβαίνουν μαγικά πράγματα. Και well done, Anne επειδή ήσουν τόσο επίμονη - η ταινία είναι ένα από τα πιο αγαπημένα κλάσικ έργα μέχρι σήμερα- και θα είναι για πάντα θρυλική.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα